Obrácená marinovaná líčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 238 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Obrácená proto, že obvykle nejprve nakládáme do marinády a až pak dusíme.
Recept mi doporučil „můj“ řezník a pravil, že když nám to nebude chutnat, mám týden maso zadarmo. Hm, tak nic no… Velmi jedlé
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 5. 2013 20:56
Samé dobré surovinya velká dobrota v závěru
10. 5. 2013 10:07
tedy ty opravdu provokuješ úžasné, ale u nás nejsou a nejsou
10. 5. 2013 09:39
Recept jak vínko Jen ta líčka mi chybí a nikde u nás je nemají
10. 5. 2013 09:07
Recept se mi moc líbí, uložila jsem si a příležitostně vyzkouším
10. 5. 2013 08:42
Děkuji všem
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží
žížala: 1974andrea: Nebojte se, já to taky dělala poprvé. Hlavně se to musí velmi rychle a kratince orestnout. Pak do té marinády, je lepší to v ní nechat co nejdéle. Byla jsem překvapená, že masíčko tu chuť toho vínka a hořčice mělo velmi jemnou, pikantní a masínko bylo šťavnaté, ta šťáva z toho moc chutná a opravdu už ničím jiným jsem nekořenila ani nepodlévala, jen tou marinádou
Určitě takhle zkusím i jiné maso, třeba drůbeží
10. 5. 2013 08:33
zizala:Taky slyším poprvé o opečení masa před marinováním. Vždyť se pak nedostane do masa tolik chutí z té marinády, když se maso nejdřív zatáhne, ne? Ale zas zůstane šťavnatější. Někdy zkusím, líčka ještě mám
10. 5. 2013 06:55
Musela jsem si to přečíst dvakrát Spletla mě poznámka, protože neobvyklé je prvotní opečení a pak naložení do marinády. Následné dušení je standard. Věřím, že masíčko bude touto úpravou moc dobré
10. 5. 2013 05:49
Obracene marinovani jsem nikdy nezkousela, je to zajimavy napad..
9. 5. 2013 19:59
Tak to je výborný nápad a jistě i výborný výsledek! Zkusím...
9. 5. 2013 19:52
Líčka jsou výborná na všechny způsoby, ten Tvůj , ten láká k vyzkoušení, je to velmi zajímavý postup
9. 5. 2013 19:29
Ladi, líčka mám, dle pana řezníka udělám a Tobě bodík posílám +13 mňam
9. 5. 2013 18:07
No, krása, hned bych ti dala pusu na obě líčka. A mohla bys je obrátit směrem na Vysočinu
9. 5. 2013 16:00
magdalenka: Jasan doubek, majdí, letíííí
9. 5. 2013 15:51
maris: špaget je ticho, čo považujem za súhlas a očakávam prídel!
9. 5. 2013 15:36
Moc moc pěkné, jen malý problém - za celý život jsem líčka u řezníka neviděla, ach jo ...
Ukládám pro případ, že je někdy seženu)
Ukládám pro případ, že je někdy seženu)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 33 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 40 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 45 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 50 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 52 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat hot dog naruby. Vyzkoušejte obrácený hot dog podle videonávodu
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: marinovaná hovězí líčka marinovaná lícka marinovaná vepřová líčka mujreznik obrácená rajčata marinované hovězí líčka hovězí líčka marinovaná obrácená hovězí líčka marnivana licka maso marinované v modrem portugalu marinovat líčka hovězí líčka marinovaná kde jsou líčka na teleti jak nejdéle marinovat maso
Suroviny: líčka hovězí, cibule, víno červené suché, hořčice se zeleným pepřem, paprika sušená pálivá, tuk, sůl
Obrácená marinovaná líčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YYxM
29 názorů