Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajčatovo - lilkový dip

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

8. 5. 2013 18:08

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie307 kJ / 73 kcal
Bílkoviny2,06 g
Tuky0,41 g
Vláknina6,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Skvěle chutná se steaky a jinak upraveným masem. :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

8. 6. 2015 10:44

Vůbec to není špatné:yes:, příště zkusím to od Andrejky;-)

keksik

16. 5. 2013 15:10

1974andrea: já opeču pak podleju vodou ... a dusím :-)

1974andrea 1974andrea

9. 5. 2013 08:19

badak:Ok, díky. Já zas dělám tohle a to je taky dobrota;-)
http://www.toprecepty.cz/recept/28400-lilkova-poch...

badak badak

9. 5. 2013 00:50

:-KAndrejko, ten lilek je lépe podusit na olivovém oleji. Děláme také variantu, kdy se směs po smíchání s osmaženým baklažánem již dále tepelně neupravuje, ale jen jemně poseká, okyselí a po vychlazení použije na chleba s máslem jako pomazánka.:-K

1974andrea 1974andrea

8. 5. 2013 20:24

Ten lilek se jenom podlije vodou nebo se opeče a dusí?

mnam

8. 5. 2013 18:12

Určitě zkusím... děkuji za inspiraci :-K:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilkový dip rajčatovo jogurtový dip dip lilkový lilkové steaky v rajčatové omáčce lilkový dip recept

Suroviny: lilek, rajče, olej, cibule, parmazán

TopRecepty.cz

Rajčatovo - lilkový dip

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wyx1