Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Banánová přesnídávka

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 12. 2008 19:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie25 292 kJ / 6 045 kcal
Bílkoviny60,00 g
Tuky15,00 g
Vláknina150,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 360,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

balluuu123

28. 6. 2011 12:08

spagetka:a myslíš, že by pomohlo třeba vymačkat 1 citron to tý směsy? pro jistotu... taky by to nemuselo být špatný... děkuji za reakci :yes::-K

spagetka spagetka

26. 6. 2011 16:59

balluuu123:přesně tak, banán má tendenci hnědnout, jablko nebo i citron tomu zabrání na delší dobu, než jen samotný banán. Takže příště hned zavař. Jinak tomu nic není,jen ta barva no....;-)

balluuu123

26. 6. 2011 16:55

Já bych se prosím také chtěla zeptat. Zkoušela jsem přesnídávku, chuťově moc dobrá (i když jí mám nějak hustou), ale začala mi pod víčkem hned hnědnout (ještě před zavařením). ne jsem dala zavařovat, tak mi stála zavíčkovaná asi půl hodiny na lince a zhnědla... je to tím, že to chtělo hned zavařit, nebo to banán prostě dělá?Když jsem udělala banán s jablkem, tak v pohodě...:yes:

cathleen

14. 7. 2010 20:58

Hotovou přesnídávku nalít do sklenic, asi 2 cm pod hrdlo, zavíčkovat, sklenice naskládat do hrnce s trochou vody (na dno hrnce, pod sklínky podložku nebo složenou utěrku) a dát vařit. Je dobré měřit teplotu vody teploměrem, po dosažení 85 stupňů odměřit čas - 25 min a je to;-)

lenizlata

7. 7. 2010 20:37

cathlen jeden opět stupidní dotaz:-O:-Dzaváříme?asi vypadám jako neandrtálec,ale všechno se zavařováním je pro mě španělská vesnice-prozradíte mi prosím někdo jak se to dělá?mooc děkuji.

Lusinda79

29. 12. 2008 20:42

Už jsem to někde četla a jak jsem už psala:-D, tyto recepty nesmírně oceńuji a schovávám.:yes:

cathleen cathleen

29. 12. 2008 19:29

:-ODo těchto přesnídávek se vždycky dává pudink...tak jsem využila toho, že se dá koupit banánový a vrzla jsem ho tam:yes:

spagetka spagetka

29. 12. 2008 19:28

tak na pudink zírám :-O. Zkusím to - nejdřív jen z malého množství ale je to zajímavý recept.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: broskvová přesnídávka recept hrušková přesnídávka recept domácí jablečná přesnídávka s banánem broskvová přesnídávka presnidavka jablečná přesnídávka bez zavařování přesnídavka recept jablečná přesnídávka s banánem domácí přesnídávka hruskova presnidavka recept na banánovou přesnídávku domácí broskvová přesnídávka přesnídávka s banánem jak zavařit přesnídávku jak uvařit přesnídávku recept na hruskovou presnidavku recept na přesnidávku jak udělat přesnídávku domácí hrušková přesnídávka recept přesnídávka

Suroviny: banán, voda, pudink banánový, cukr

TopRecepty.cz

Banánová přesnídávka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EREY