Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 5. 2013 17:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 457 kJ / 348 kcal
Bílkoviny10,04 g
Tuky2,20 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy70,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 4. 2022 09:33

:-)<3:yes: miluji krevety, maso i zeleninu smaženou v tempuře, je to skvělé:yes:

senky senky

3. 5. 2013 07:38

Moc se mi líbí:yes::yes: Eli, garantuju Ti, že na na ohřátí na druhý den by nezbylo:-D:-D

Eliza Eliza

1. 5. 2013 23:28

Těší mě, že se recept líbí a zájemcům o realizaci doporučuji nenechávat na ohřátí na druhý den, protože krustička má tendenci tvrdnout a vysychat. Nejlepší je usmažitprávě takové množství, které se ihned sní.

ivulinka ivulinka

1. 5. 2013 19:50

Filé moc nekupuji, hlavně z důvodu, že se na něm žádná krusta neudrží, tohle bych ale ráda zkusila, moc pěkný a lákavý recept, fotky jsou moc lákavé:yes:

zizala zizala (moderátorka)

1. 5. 2013 19:23

V tempura těstíčku jsem zatím smažila jen kuře a bylo výborné. Zkusím i rybku ;-):yes:

maris maris

1. 5. 2013 19:15

Určitě by mně moc chutnalo:-p:-):yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 5. 2013 18:39

Eliza: pošlu, jak udělám;-)

Eliza Eliza

1. 5. 2013 18:12

Děkuji za komentáře.:-K
Otto, je to takové obyčejné filé - čtverečky - pevné, bez vody - myslím, že ano, bude to asi treska.
Ivunko, doufám, že pošleš obrázek, ty Tvoje umí potěšit oko...:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 5. 2013 17:53

Tak na tento recept jsem se připravovala Eli, ale udělám také, mám někde něco vystřiženého z malých kartiček receptů Světa ženy, takže perlivá voda čeká už dlouho a rybka je v mrazák, paráda, máš to moc pěkné:-K;-):yes:

Colombo65 Colombo65

1. 5. 2013 17:47

Krásné - asi treska, že;-);-);-)

danielle72 danielle72

1. 5. 2013 17:26

Ho ho hó, to jsou ale půvabná soustečka :-p:-K:-* :-K +1

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí filé v těstíčku filé v těstíčku tempura recept křupavé těstíčko těstíčko na filé rybi file recepty mouka tempura rybí filé recepty v těstíčku recept na čínské křupavé kuřecí maso v těstíčku těstíčko z rýžové mouky recepty z rybího filé křupavá krusta treska v tempuře testíčko z kukuřičné mouky tempura rybí filé jak se dělá tempura krusta na filé tempura recepty těstíčko na ryby z rýžové mouky

Suroviny: filet rybí, pepř bílý, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, mouka kukuřičná, mouka rýžová, sůl mořská, voda minerální, olej

TopRecepty.cz

Křupavé kousky rybího filé v tempura těstíčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OX6r