Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius v česnekové pastě

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

15 min (15 min tepelná úprava)

30. 4. 2013 12:50

Suroviny

Porce: 1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 121 kJ / 507 kcal
Bílkoviny37,91 g
Tuky37,46 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy4,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že pangasius není oblíbená ryba. Mi však nějak nevadí a ikdyž převážně kupuji jiné ryby, zcela jsem jej nezatratila. Každopádně, touhle pastou lze potřít třeba i klasický filet, kapra a pod. Nápad je můj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monkey

29. 7. 2013 16:58

aspoň že tam nejsou kosti:-D

suslajda suslajda

1. 5. 2013 14:41

Vyzkouším udělám jinou rybku ta pasta je láková:yes::yes:

Irule Irule

30. 4. 2013 14:20

rebeka:já vím ;-):-)):-8

rebeka rebeka

30. 4. 2013 14:17

Irule::-( a tááák dobře jsem to myslela:-8:-D:-D:-D;-)

Irule Irule

30. 4. 2013 14:15

rebeka:bych si ju rozbila, je keramická :-!:-D:-D:-D;-)

rebeka rebeka

30. 4. 2013 14:12

Irule: no a co to pomlátit dnem té formy:-8:-?:-D:-D:-D
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou":-D to bude superka:-p;-):yes::yes::-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2013 13:56

Irule::-D:-D:-D:-D:-D

Irule Irule

30. 4. 2013 13:42

Jana Remkova:vím, že máš ráda bábovkové formy jako já, proto jsem to napsala :-D:-D:-D. Ale k tomuto receptu mi je to nanic;-(. Ale určitě to zvládnu i bez hmoždíře ;-):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2013 13:38

jarda Kadic: Jaroušku, klidně použíj rybu, jakou máš rád;-)

Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co?:-D:-D Ale tu ti zas závidím já. Tyhle hmoždířky mám od přítelovy matky, která má 90 let a schovávám je jako relikvie:-))

jarda Kadic jarda Kadic

30. 4. 2013 13:36

Pangasius taky není můj šálek čaje(sakra,to jsem to napsal poeticky)ale uložím si to, kvůlivá té pastě;-)

Irule Irule

30. 4. 2013 13:36

ryby mám ráda všechny :yes::-p, hmoždíř nemám;-(, o víkendu jsem ho zrovna obdivovala u tety, ale dala mi krásnou starou formu na bábovku ve tvaru srdíčka, tak asi budu péct ;-):-K:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česneková pasta z medvědího česneku cesnekova paste pangasius recepty pangas recepty medvědí česnek paste česneková pasta recept česneková pasta na ryby recept pangasius pangasius recept česneková pasta recept na ryby cesnek z hmozdire

Suroviny: pangasius, list medvědího česneku, česnek, pepř červený, sůl, vločky chilli, olej olivový, olej olivový, máslo

TopRecepty.cz

Pangasius v česnekové pastě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/poLQ