Rychlá koprová omáčka
Tuto českou klasickou omáčku připravíme snadno. Jíšku zalijeme vývarem, přidáme kopr a koření a povaříme. Na závěr ji zjemníme smetanou a dochutíme tak, aby omáčka byla příjemně sladkokyselá.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 324 kJ / 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,95 g |
Tuky | 59,73 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 44,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2020 08:12
Dobrý den, přidávám fotečku. Koprovku milujeme.
26. 4. 2013 13:15
To je zas něco, adminové by mohli zkusit vyrobit smajlíka ne ťukajícího si na čelo, ale jak rovnou mlátí hlavou o stůl
26. 4. 2013 12:22
Iljusa:
26. 4. 2013 11:00
Pro ty, kteří si chtějí uvařit skutečně dobrou koprovou omáčku dávám odkaz na recepty:
http://www.toprecepty.cz/recept/2780-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/4995-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/26213-koprova-omac...
Nechci přidávat k podobným receptů, neboť toto se jim vůbec nepodobá.
http://www.toprecepty.cz/recept/2780-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/4995-koprova-omack...
http://www.toprecepty.cz/recept/26213-koprova-omac...
Nechci přidávat k podobným receptů, neboť toto se jim vůbec nepodobá.
26. 4. 2013 10:53
karolína: Nechápu, že nechápeš. Receptíku dávám +10 bodíků
26. 4. 2013 10:37
Další "skvost". V surovinách žádná smetana není, naopak je tam bobkový list a nové koření, ale to zase není v postupu. Recept je akorát na ....
26. 4. 2013 10:16
26. 4. 2013 08:47
Iljusa: tak se ti podařilo mě rozesmát nahlas.....díky
26. 4. 2013 08:35
xjurny: Možná by bylo fajn smazat celý recept, bo je to slátanina
26. 4. 2013 08:28
Přidávejte prosím jen takové komentáře, které budou přínosem pro kuchaře a kuchařku, kteří si recept budou chtít uvařit. Ty ostatní smažu. Děkuji za pochopení .
26. 4. 2013 07:32
Jana Remkova: Paní Remková, včera můj komentář k vám někdo vymazal, tak ho napíšu znovu. Svou poznámkou v profilu byste se měla řídit hlavně sama. Zvláště tou poslední větou. Kdykoliv se tu na Topkách vyskytne problémový autor, vy pokaždé honem přispěcháte a jako "starostlivá matka" se ho vehementně zastáváte, navzdory faktům a pravdě. To, že s oblibou fakta překrucujete, si snad už všimli všichni. Pokud jsem si vědoma, rebeky fotku chválili všichni, jako jediné pozitivum tohoto receptu, včetně mé maličkosti, tak tu z ní nedělejte obětního beránka
A dodatek. Bez kritiky není vývoje.
A dodatek. Bez kritiky není vývoje.
26. 4. 2013 06:55
Naďo...........moooooooooc se omlouvám, ale tak jak ta fotka vyzněla, tak tak jsem to nemyslel. Promiň. Doufám jen, že si mně zase vrátíš.........přeji hezký den
26. 4. 2013 00:37
Ako začiatočník by som teda podľa tohto receptu určite kôprovku neuvarila. Každý začiatočník potrebuje presné množstvo surovín i podrobný postup. Inak aj tu sa prejavila posledná móda (zlozvyk) - nepísať poriadne množstvá - 1/2 masla, 1 smotana, 2 Nivy a pod. Bujón nebudem komentovať, ale sladká paprika ma prekvapila. Nechcem autorku urážať ani nič podobné, ale čo sa mi na tom recepte páči sú fotky. Ale podľa nich sa nedá navariť.
25. 4. 2013 22:53
magdalenka: Magdi, Toprecepty už dávno nepatří mezi TOP recepty v tom smyslu, jak to vidím já. Předpokládám, že případný uživatel si najde koprovku, vyjede mu jich několik a vybere si podle toho, která bude nejsrozumitelnější. Má také možnost se autora přece zeptat. Já přece netvrdím, že tohle je nějaký vzor super receptu. Jen se mi nelíbí, že za snahu Nadi se tady vytvořila diskuze, ze které je nejvíc špatná právě ona.
Ještě bych dodala něco....
Jen spokojený a vyrovnaný člověk nepociťuje potřebu ostatní zesměšňovat, obviňovat a kritizovat. Dělá rychlá a správná rozhodnutí. Rád a bez váhání podporuje dobré věci....
Ještě bych dodala něco....
Jen spokojený a vyrovnaný člověk nepociťuje potřebu ostatní zesměšňovat, obviňovat a kritizovat. Dělá rychlá a správná rozhodnutí. Rád a bez váhání podporuje dobré věci....
25. 4. 2013 21:16
Jana Remkova: Myslím, že spôsob zahustenia u omáčky je dôležitá informácia, hlavne pre amatéra v kuchyni, na tom trvám. Autor by takéto veci rešpektovať, veď sa tu chce podeliť s ostatnými o svoje najlepšie recepty. Je to môj názor, chápem, že sa ti nemusí pozdávať.
Nadina fotka je krásna, ako vždy. Jej fotky sú ozdobou každého receptu.
Nadina fotka je krásna, ako vždy. Jej fotky sú ozdobou každého receptu.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 12 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 9 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blesková tortilla s kuřecím masem: Vyzkoušejte tento skvělý recept podle videa
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: rychlá koprovka jak uvařit koprovou omáčku jak uvařit koprovku koprová omáčka top recepty koprová omáčka bez smetany koprova omacka ze sklenice zdravá koprová omáčka koprova omacka top recepty koprová omáčka dobra koprova omacka veganská koprová omáčka příprava koprové omáčky recept na koprovou omáčku koprová omáčka z masoxu koprova omacka ze suseneho kopru koprová omáčka kopr ze sklenice koprová omáčka z nálevu koprova omacka ze sklenicky koprová omáčka zdravě koprova omac
Suroviny: kopr, máslo, mouka hladká, vývar masový, cukr, sůl, ocet, bobkový list, koření nové koření, paprika sušená sladká, smetana sladká
Rychlá koprová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0M3
40 názorů