Stout chléb (chléb z černého piva)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 493 kJ / 2 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,09 g |
Tuky | 15,55 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 10,01 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 588,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velkou výhodou tohoto chleba je, ze nekyne, tudíž do hodiny máte na stole krásně voňavý, čerstvý a nadýchaný chléb, který má díky pivu a podmáslí příjemnou ojedinělou chuť. Použila jsem pivo Guinness. Název chleba jsem zvolila, protože v Anglii je silné černé pivo označováno „stout“ a originální název „Stout bread“ jsem nechtěla příliš měnit.
Pekla jsem podle receptu mého velkého oblíbence Paula Hollywooda z pořadu BBC „Paul Hollywood’s Bread“
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2013 22:44
24. 4. 2013 18:11
24. 4. 2013 14:35
23. 4. 2013 21:12
23. 4. 2013 20:09
23. 4. 2013 19:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 1 hodinou
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 14 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka
pazderka83 uvařil před 1 hodinou
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 2 hodinami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 5 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 10 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 11 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 13 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 15 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Další recepty
Tématické fráze: chleba z piva recept na domácí chleba z anglie chléb s jedlou sodou černý chléb chléb se sodou domácí chléb z černého piva chleba se sodou chleba z jedlé sody recept na chleba s jedlou sodou recepty na černé pivo chléb z piva stout recept domaci chleb se sodou kuchrka recept na černé pivo chleba s piva chléb z jedlé sody chleba ze jedlé sody chleba s pivem chleba z jedlé sody recept
Suroviny: mouka celozrnná, mouka hladká, pivo černé, podmáslí, cukr hnědý, soda jedlá, sůl, olej
Stout chléb (chléb z černého piva)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZJk
6 názorů