Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína I

Rychlý a chutný recept z kuřecího masa na způsob asijských pokrmů. Domácím surovinám přizpůsobená "čína". Maso, které není třeba předem nakládat, je doplněno směsí čínské zeleniny. Spolu s rýží si na něm jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,6 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

22. 4. 2013 16:14

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 980 kJ / 951 kcal
Bílkoviny18,09 g
Tuky24,11 g
Vláknina22,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,79 g
Sacharidy156,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já jsem použil koření na čínu značky Dle Gusta. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Honza

22. 4. 2013 19:00

zizala: Jsem rád (zizalo), že jste mně potvrdila to, že mám pravdu v tom, že v tom receptu žádná nezdravá dochucovadla nejsou, alespoň podle fotografií které jsou u receptu přiložené, vše tam je bez glutamátů a jiných šmejdů (Eček).

papa1649 papa1649

22. 4. 2013 18:03

spagetka: Ten škrob je z Qanta, ta zelenina je z Lídlu. Jinak na tom škrobu nezáleží, prostě jakýkoliv škrob na přípravu masa. To koření je typické a je od firmy Dle Gusta,;-)

spagetka spagetka

22. 4. 2013 17:50

Ta zelenina se mi líbí, musím navštívit zase Lídl. Ten škrob a ta Čína je také z Lídlu?

zizala zizala (moderátorka)

22. 4. 2013 17:50

Honza: Rýže, koření a škrob nejsou polotovary ;-) Pletete si pojmy s dojmy. Bez dochucovadel a hotových směsí je vaření zdravější, i když uznávám, že ne pohodlnější. Jen aby se dalším generacím ta naše pohodlnost nevymstila. Už nyní mají lidé chuťové buňky těmi umělinami znecitlivělé :-(

jarda Kadic jarda Kadic

22. 4. 2013 17:17

Honza::yes::yes::yes::yes:

Honza

22. 4. 2013 17:15

lidka: a z čeho milá dámo vaříte Vy?:-)):-)):-))Rýži si pěstujete?,koření také? a nemluvím o škrobu, ten si vyrábíte?:yes:

lidka

22. 4. 2013 17:08

To je fakt čína!!!! Samý polotovar:-8:no:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na čínu varime cinu cina recept koření na čínu recepty na čínu nakládání masa na čínu recept na čínu-top recepty čina koření na čínu recept jaké kořeni do ciny recept cina jaké koření na čínu koření do číny co obsahuje koření na čínu vaříme čínu-recepty nakládání číny domácí koření na čínu k čemu použít bramborový škrob domaci vyroba vegety top recepty cina

Suroviny: rýže, koření čína, škrob, směs zeleninová čínská, vegeta, sůl, chilli paprika čerstvá, cibule, olej

TopRecepty.cz

Čína I

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onAL