Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládaný bůček - Pantůček

Zkuste nápaditý způsob přípravy bůčku podle starého receptu. Bůček uvaříme, obalíme ve směsi pikantního koření a dáme na pár dní do lednice. Chutě se krásně propojí a bůček, nakrájený na tenké plátky na krajíčku čerstvého chleba, nebude mít chybu.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min + několik dní odležení v chladničce

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava, + několik dní odležení v chladničce)

27. 12. 2008 21:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 706 kJ / 4 710 kcal
Bílkoviny200,99 g
Tuky301,18 g
Vláknina131,74 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 10,08 g
Sůl24,25 g
Sacharidy283,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sůl a koření můžeme upravit podle své chuti. Dala jsem 1 lžičku soli při vaření a 1 lžičku do směsi, ale malinko bych příště při vaření přisolila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 12. 2008 09:36

:-p:-p:-p:yes:

maris maris

28. 12. 2008 08:20

Až potkám libový bůček - bude Pantůček:yes::-p

spagetka spagetka

27. 12. 2008 23:49

Taky zajímavá varianta :-p;-) Já mám podobný recept zase z Péti Vařiče (vycházelo kdysi k Mladému světu) - uvařený bůček se potře silnou vrstvou utřeného česneku, soli, pepře, papriky. Zabalím do mikrotenového sáčku dám minimálně přes noc (i déle) do lednice. To je po rozležení úplně super, taky bude na Silvestra. A udělám mu bratříčka od Merylas ;-) To se zas přeže...:-!:-D

veronnika

27. 12. 2008 21:39

vypadá to chutně!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakladani masa na uzeni nakládání bůčku na uzení vařený bůček nakládání bůčku bůček nakládání masa na gril uzení bůčku recept recepty bůček bůček v alobalu buček vařený jak udit bůček nalozeny bucek udíme bůček recept na uzení bůčku uzení masa nakládání uzení bůčku postup nakládání masa při uzení marinovaný bůček nakládání masa jak upravit bůček

Suroviny: bůček, sůl, bobkový list, pepř celý, česnek, sůl, česnek, koření kari, pepř mletý, paprika sušená sladká, koření grilovací, omáčka worcesterová, tabasco

TopRecepty.cz

Nakládaný bůček - Pantůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82ng