Houbovec z Chuchelny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 967 kJ / 1 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,48 g |
Tuky | 101,86 g |
Vláknina | 34,50 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 801 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 140,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tomuhle se u nás říkalo letní hubník nebo houbovec - aby bylo jasné, o jakou variantu jde.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 1. 2011 12:07
Marti, sušených hub do stejného pekáče dávám asi 60 - 100 g - nevážím to, dělám odhadem - cca 4 hrsti?, máme rádi, když jsou cítit houby, takže větším množstvím nic nezkazíš, ale ¨mám tu hubník i na ty sušený, podle mě je lepší na ty sušený houby, mrkni http://www.toprecepty.cz/recept/3319-hubnik-z-jize...
13. 1. 2011 11:22
Sice je zima, ale tohle mě láká vyzkoušet i teď. Jenom nevím kolik sušených hub mám dát místo těch 500g čerstvých
22. 12. 2008 17:37
jo zkus, uvidíš, že půjde
22. 12. 2008 17:33
libecek je uzasna bylinka....pokial ho nemam tak fazulkovu polievku ani nezacnem varit...fakt neviem kde ho mam zohnat....asi si ho vysejem do crepnika a skusim ho pestovat tak ako ty
22. 12. 2008 16:02
Jani, já si libeček pěstuju prakticky po celý rok v květináči, nějak si zvyknul nebo co. Ale vždycky mám ještě hromadu sušeného a mraženého, protože ho spotřebuju kvanta. Jo a mrkni se po něm mezi bylinkama v KAufu nebo i v Albertu. U nás ho měli - zelený, ale za moc nestál. Jooo a určitě je sušený v Kauflandu od docela dobré firmy, tak by to neměl být podfuk
22. 12. 2008 15:00
Kde mám u čerta brát pořád ten libeček? Jsem ho měla tolik v mražáku a co dělám tvoje recepty, jsem asi králík, nebo co, libeček je v tahu! Teď mi asi nenaroste a v obchodě tak seženu leda zelenou petrželku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 34 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 52 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Houbový výtažek můžeme v kuchyni upotřebit jako bujon nebo dochucovadlo omáček či polévek. Poradíme, jak jej vyrobit a zavařit
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Další recepty
Tématické fráze: houbovec houbovec z čerstvých hub houbovec ze sušených hub bramborový houbovec houbovec recept hubník, houbovec houby do mražáku bramborový hubník recept na houbovec sladký houbovec vánoční houbovec houbovec z cerstvich hub hubník houbovec zamrazení bedel zamrazení bedel sušené houby z kauflandu houbovec z mražených hub jak se dělá hubovec bedla uchování hubník z čerstvých hub
Suroviny: houby, sůl, petrželka, libeček, květ muškátový, pepř, smetana sladká, mouka polohrubá, vejce, tuk, strouhanka
Houbovec z Chuchelny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYjY
6 názorů