Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátek

Karbanátky jsou nejjednodušším způsobem, jak zpracovat mleté maso. Poměr vepřového a hovězího masa i míru koření si každý určí dle své chuti. Pokud pak karbanátek obalíme ještě ve strouhance, nevyteče z něj tolik šťávy.

Hodnocení receptu je 4,6 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

7. 4. 2013 20:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Není špatné rozdrtit hrst brambůrků a obalit v ní karbanátky před smažením, jsou pak křupavější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

TheViola25

13. 2. 2024 16:59

Miluju masové kuličky - tohle by mohlo být na mém stole každý den ;)
Při experimentování jsem našla ještě jeden zajímavý recept, do kterého se přidávají i brambory a sýr, díky čemuž jsou karbanátky ještě nadýchanější ;)

S pozdravem, Christian

Jopre17

16. 1. 2023 17:39

Petr: Trochu improvizace neuskodi a myslim,ze kdo umi alespon trochu varit,tak nic nezkazi. Proste dle sve chuti a odhadu.

Jopre17

16. 1. 2023 17:31

Dnes jsem si udelal karbanatky podle vaseho receptu a musim rict,ze mi chutnaji. Konecne nejaky jiny recept. Udelal jsem si jich deset kousku z 900 gramu masa. Jsou vyborne,dekuji za recept a preji krasny den.👍

Gregusa Gregusa

28. 4. 2022 10:37

Také mi nevadí, že nejsou uvedena množství ingrediencí, rovněž vždy přemýšlím co do obyčejného karboše patří:-?8-(:-( a to mi tento skvělý recept ukázal.:-K :yes: No, ale pro ty co by chtěli hodnoty, mohu uvést co jsem použil já. 1/2 kg mletého, 1 vejce, 1 střední cibule, 2 stroužky česneku, 1/4 KL kmínu (já použil drcený), 1 KL soli (dát zarovnanou a po promíchání ochutnat a kdyžtak přisolit), 1 PL majoránky a 1 rohlík.

Paul Sulc

8. 2. 2019 07:37

Konecne karbanatek jak ma byt, zadne zahadne ingredience. Obcas je dobre misto kminu dat cumin. Co se pomeru tyce: kdo umi trochu varit, to zvladne. Je preci lhostejne, je-li cibule mala ci velka, je-li rohik maly ci velky.Bude to stale ten stary, dobry karbanatek, zadna cnyba.

Petr

26. 10. 2016 11:41

CHYBI MI TAM NEJAKY POMER. Kolik masa, kolik cibule, kolik cesneku atd

TSal

22. 9. 2013 19:32

Díky za recept. Sehnat normální seznam ingrediencí bez nějakých "specialit" je docela těžké.

rihana

27. 4. 2013 20:09

Dík za recept. Ingeredience si dá každý podle chuti. Já jen potřebuji vědět, co všechno se do karbanátků dává.

aktij2

27. 4. 2013 07:52

recept je velmi neúplný - chybí kolik čeho se dává.:no: Fotka od Elizy je jako vždy perfektní.:yes:

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

8. 4. 2013 15:02

prostě karbanátek :-D to se nikdy neztratí :-) bodík je tvůj :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanatek karbanátky karbenatek karbenátky karbanátek recept karbanátky s nivou karbanátky recept karbenátky recept karbanátky z divočáka recept na karbenátky recept na karbanatky co se davá do karbanatku sýrové karbanátky s nivou recept na karbanatek karbenátky s nivou recepty karbenatky recept karbanatky recept karbenátky karbanátek s nivou recept karbanátek

Suroviny: maso mleté, vejce, cibule, česnek, kmín celý, sůl, cibule, majoránka, mléko, houska, olej

TopRecepty.cz

Karbanátek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pokX