Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborné kokosky bez naležení

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

10. 2. 2013 21:07

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 987 kJ / 1 909 kcal
Bílkoviny22,40 g
Tuky95,62 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy230,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsou vyzkoušené, nepřilepují se, jsou hned křehké.

Mně se díky horkovzduchu loni trochu ty nahoře "chytily".

Asi to znáte...přendavat plechy...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Roxana

10. 2. 2013 22:13

petrzelka: Mně se podle mých představ povedla sádlová kolečka jen párkrát za život, jednou jsem ty můry mizerný musela odkrajovat od sebe nožem!:-D:-D:-D

A přístě se neroztekla vůbec:-?

Roxana

10. 2. 2013 22:11

spagetka: Jak já Ti rozumím!:yes:

A když do toho koukáš jak na televizi - nic a nic. Jen uděláš pár kroků a vrátíš se - spálené....:-O

Roxana

10. 2. 2013 22:07

Alexiss: S tvarohem???:-p Júúúú, a je tu receptík? To jsem ještě neslyšela!:yes:

Alexiss Alexiss

10. 2. 2013 22:02

Dělám kokosky s tvarohem,recept z Apetitu asi před 5 lety.Jsou také hned měkké a zůstanou.Vloni ze 3 dávek.Tyto jsou také zajímavé.:-)

petrzelka

10. 2. 2013 21:48

Roxano,sádlová kolečka miluju,ale neumím je správně "usušit".Proto si na ně jezdím ke švagrové;-);-)

spagetka spagetka

10. 2. 2013 21:41

Roxana: Co se týče nového sporáku souhlasím na 10000 procent:yes::yes::yes::yes:. Mám nový půl roku a furt si nedá říct, naposled mi nevyšly bulky se sýrem:-S. Dnes borůvkovej koláč už jo, neb jsem pochopila, že musím u nového sporáku radikálně snížit teplotu, než jsem byla zvyklá.....Učíme se fur no...

Roxana

10. 2. 2013 21:39

Jo a taky se mi stává, že něco musím už vyndat a něco ještě nechat dojít...to aby stál u trouby.

Roxana

10. 2. 2013 21:37

petrzelka: Když já tam měla 3 plechy...ale máš pravdu, to je to samé jako sádlová kolečka, či nedejbože pusinky!

Ty se suší úplně a sádlová klečka jsou pak placky...:no:

Ono záleží i na sporáku, my po stěhování kupovali nový a málem jsem zešílela, ač to byla stejná značka jako jsem měla předtím, jen nebyl digi, prostě levnější varianta. A peče jak divá, moc....asi ty stupně opravím, abych někoho nezmátla.:-((

petrzelka

10. 2. 2013 21:31

Myslím,že je máš pečené na moc stupnů,proto je máš spálené.Kokosky se spíš suší něco málo přes stovku.

Roxana

10. 2. 2013 21:22

Jana Remkova: Jani, asi tak. Já je dělám mezi posledními druhy cukroví, protože někde potřebuji jen žloutky, tak bílky sbírám do sklenice a dám do lednice.

Když děláš kokosky, bývají zpočátku dost tvrdé, někdy je to o zubů vylomení. Naležením je tedy myšleno, nechat někde v chladu naležet nějaký den, i týden.

Tyto mají však výhodu, že je mohu dělat až mám bílky všechny, pár dnů před vánoci a jsou hned "jedlé", bez úhony na zubech.:yes::-))

Tato dávka je dost malá, mívám bílků daleko víc, tudíž i kokosek...

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 21:13

Naležení?? zdeni, co to je??:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kokosky s tvarohem kokosky apetit kokosky z bílků kokosové pusinky s tvarohem kokosky tvrde kokosky hned k jidlu tvrde kokosky kokosové pusinky z bílků jak péci kokosky jak se suší kokosky kokosky z tvarohem kokosky s citronem krehke kokosky kokosky kokosky bez uležení kokosky z bílého vína zdravé kokosky receptura na kokosky kokosové medové pusinky výborné rychlé kokosky z s bilku

Suroviny: kokos strouhaný, cukr moučkový, bílek, strouhanka, víno bílé

TopRecepty.cz

Výborné kokosky bez naležení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Jg9