Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Štamgastovo kuře

Kuře, zelí a anglická slanina - tyto suroviny stačí k tomu, abyste si připravili výborný oběd. Stačí do pekáčku vyskládat nakrájené zelí, cibuli, slaninu, kuřecí maso a pak jen počkat, až se toto skvělé jídlo upeče. Uvidíte, že bude mít úspěch.

Hodnocení receptu je 4,9 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 2. 2013 13:13

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 510 kJ / 839 kcal
Bílkoviny5,46 g
Tuky84,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy12,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to recept od štamgasta z hospůdky, kde pracuje má dcera.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

10. 2. 2013 23:48

hmm.. jednoduché a hezké:-K;-), znám jenom s kysaným zelím, toto někdy vyzkouším;-):-)

Pejli Pejli

10. 2. 2013 22:09

Tohle určitě zkusím, moc mě to láká :-). Po dlouhé době pro mě recept, co musím co nevidět zkusit :-* . A konečně to vidím a "skoro" i cítím, jak to chutná :D:-K, bodka letí :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 17:59

BILKOVAI:;-):-p

BILKOVAI BILKOVAI

10. 2. 2013 17:36

Mám ráda recepty z jednoho pekáče. Toto někdy vyzkouším:-p:yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 17:12

srettka: Já měla necelou půlku a stačilo až až pro dva;-) To zelí asi lépe neumím popsat:-8, ale bylo opravdu dobré;-). Napadlo mne, že pro ty, kteří nemusí sladké zelí není problém po upečení toho jídla sundat ta stehna a to zelí si malinko dochutit octem a cukrem;-)

srettka

10. 2. 2013 17:03

Jana Remkova:to je mi jasné, ty neperezentuješ recepty, které potřebují jako předkrm kinedril:-D
p.s. ale tohle zkusím, jedna hlávka se mi líně převaluje ve sklipku, tak tu její lenost ztrestám:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 2. 2013 16:43

srettka: Je jak podušené bílé zelí, ale s příchutí cibule a anglické. Moc nám chutnalo, rozhodně není na "poblití"

Eliza Eliza

10. 2. 2013 16:25

Parádní receptík, nabídla bych si, ani by mě nemuseli pobízet...:-D:-p +++:yes:

ivulinka ivulinka

10. 2. 2013 16:21

Jednoduchý, rychlý a chutný oběd:yes:

srettka

10. 2. 2013 16:12

hmmm, znám jen na kysaném:-S a jakou má to zelo pak chuť?

lomačka

10. 2. 2013 16:12

Janino vypadá to dobře:-!:yes::-p

savlinka savlinka

10. 2. 2013 14:08

URČITĚ DOBROTA:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty na kuře štamgastovo s kuřecím masem kuře na hlávkového zelí recepty z kuřete recept po telefonu recept na kuře kuře na kyselym zelí štamgastovo zelí kuře s hlavkou bílého zelí štamgastovo maso kuchařka: janadorazinova kuřeci stehna nadivaná kys zelím kuře s kyselym zalím kuře recepty kure recept recepty na kuřata štamgastovo kuřecího masa kuře marianne kureci nudlicky s kyselym zelim kuřecí s kyselým zelim

Suroviny: kuře čtvrtky, zelí bílé, sůl, kmín celý, slanina anglická, cibule

TopRecepty.cz

Štamgastovo kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r7GW