Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

„Pečený“ Segedínský guláš

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 105 min

105 min (105 min příprava)

8. 2. 2013 22:44

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

U nás omáčky moc nevaříme, ale tento "segedín" tak ten děláme rádi.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radka

24. 8. 2014 18:43

No nevím nevím, takto by to asi nebylo nic moc, dělám podobně, ale dávám víc cibule, kysané zelí, bobkový list, celý pepř a nové koření, bez vývaru půl hodky na 200 st. v troubě a poté s vývarem na 160 st. hodku a půl až dvě. Poté zahustím zakysankou, případně dochutím, pokud je nutné a hotovo... Peču v nerez hrnci, takže nic nemusím přelívat a mám méně nádobí. Mouku nedávám vůbec, není to potřeba...

tejaja tejaja

2. 7. 2014 12:34

Berta: Tvoj príspevok bol zmazaný kvôli neslušnému vyjadrovaniu. ;-)

Sweeney Todd

31. 1. 2014 15:44

prej segedín, jen chybí bobkový list, nové koření celé, kysané zelí a smetana. Sice bez práce, ale jakýsi blaf "ala segedín"

Lucslun Lucslun

22. 7. 2013 18:36

Žel bohu...není tam omáčka...když jsem dělala pečený guláš, přidával se tam litr vody, tady nebyl psán, tak jsem důvěřovala a já z toho jen zelí s masem a cibulí :-( Soudruzi z NDR někdě udělali chybu :-(;-(

stika

20. 5. 2013 00:31

Porada:no hlavně že jen od stolu...:-O

danton

14. 4. 2013 20:36

Zajimavy napad. Jen se spis priklanim ke kysanemu zeli, nez sladkokyselemu. Ale to je v podstate jedno, kazdy podle chuti.

Beetty

11. 2. 2013 23:38

Jitka J.:přesně tak Jitko, také ho mám z Loskutáka - to je přesně on a děláme ho ze sterilovaného zelí a je výborný, když se někomu nelíbí i když ještě neochutnal, jeho problém. Tobě děkuji za podporu.:-8

petrzelka

9. 2. 2013 20:24

Mám podobný recpt od známé,která je výtečná kuchařka a guláš je výborný a téměř bez práce:-K:yes:

Jitka J.

9. 2. 2013 17:41

Já ho dělám podobně (podle Ivana Vodochodského, který ho předváděl v Loskutákovi)a všem u nás moc chutná. Dávám tam svoje kysané zelí a víc koření. Recept je super, protože si toho segedínu fakt nemusíte 1,5 h. všimnout.

sunny.sofi sunny.sofi

9. 2. 2013 17:22

K mému příspěvku v 14.11.43 - několik předchozích komentářů, na které jsem reagovala, bylo smazáno.:-O
Pak schází objektivita a kontinuita diskuze:no:

Jana Pá

9. 2. 2013 15:59

jarda Kadic: Jardo, vydrž:yes:, nemáme to lehké, že:-?:-))

jarda Kadic jarda Kadic

9. 2. 2013 15:48

Jana Pá: Největší sranda je to, že na internetu byla pod mým nickem od 10.00 do 14.00 moje neteř:-((

sunny.sofi sunny.sofi

9. 2. 2013 15:11

Beetty, mně to náhodou přijde jako fajn nápad na gulášek, ze sterilovaného (domácího) jsem ho už zkoušela, tak proč ne z trouby? Posílám bodík a nechápu, proč je tu tolik zbytečné zloby.;-):-K:yes:

Alexiss Alexiss

9. 2. 2013 10:31

No,nevím.Segedín dělám v troubě,ale nedřív pořádný cibulový základ,pak maso,papriku atd.Zelí zásadně kysané,nejméně tolik,co masa.Půlku hned,půlku nakonec před smetanou.Je to dobrota,zůstanu u své technologie. ;-):-p:-))

spagetka spagetka

9. 2. 2013 10:10

Hodinu a půl péci kostky vepřového, zelí, paprikou na tuhle teplotu? :-O:-O:-O

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš dle pohlreicha segedínský guláš v troubě segedin pečený v troubě zapečený segedinský guláš segedínský guláš z trouby segedínský guláš z vepřového masa v troubě segedin v troubě segedínský guláš do trouby segedínský guláš recept v troubě segedínský guláš podle vodochodského segedín z trouby segedínský guláš podle polreicha ivan vodochodský segedínský guláš segedínský guláš vodochodský segedín podle vodochodského segedínský guláš segedínský guláš dle vodochodskeho zapečený segedín ivan vodochodský recepty pečený segedýnský guláš

Suroviny: maso vepřové, zelí sladkokyselé, cibule, sůl, pepř, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

„Pečený“ Segedínský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBnP