Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína podle Iduun

Hodnocení receptu je 4,4 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2013 14:36

Suroviny

Porce: 5 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší příloha je rýže, ale můžou být i hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

30. 4. 2013 16:37

Čínu robievam väčšinou podľa fantázie a surovín,ktoré mám práve doma ale dnes som sa nechala inšpirovať týmto receptom,použila som rovnaké prísady,len som vynechala hrášok a pridala som stopkový zeler,cesnak a mladý špenát:-)+5 mňamka:yes:

Jana Pá

9. 2. 2013 13:06

Mám takový dojem, že to naše "ANIČKA", dala do pořádku, je to opravdu tak, jak to píše:yes::-! a, ona ta naše paní - umí vařit a moc dobře, takže, teď "babo - raď":-?:-D:-D:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 2. 2013 12:31

Na tyto velice hezké a hlavně solidní stránky jsem v poslední době přestala pravidelně docházet hlavně díky"urýpaným"komentářům.Lidé zde dávají jídlo uvařené ne jen podle rcp z kuchařských knih a časopisů,ale také takové,které si dle vlastní fantazie a chuti své rodinky zhotoví:-pTakže pak tomu většinou odpovídá i názen pokrmu,např."Čína podle Iduun"Nevidím žádný důvod,proč by autorka svého receptu měla název přejmenovat:-)
Hezky připravená"Čina"Receptík se mi líbí:-p+3:yes:

Vlasta

9. 2. 2013 11:40

Iduun:
Jo, uprav název a nikdo nebude nic psát.

jitka

9. 2. 2013 09:58

Nechápu jisté " chytráky ", kteří si musí rýpnout do všeho, jinak by neusnuli. Většina z nás dělá doma maso ať vepřové či kuřecí s trochou zeleninky nebo bez, koření, solamyl, vejce,nechá uležet, udělá na pánvi a má tu svou čínu. Kdo se nehodlá smířit s daným a předváděným receptem, ať to raději nečte a uvědomí si, že recepty jsou s dobrým úmyslem předávány dál:-!:-))

Iduun Iduun

8. 2. 2013 23:21

Jejej, jsem netušila že můj receptík vyvolá tolik debat:-D:-D
Asi upravím název na "minutkovou směs masa a zeleniny na pánvi podle Iduun"
Jen tak mimochodem, nikdy bych si netroufla tvrdit že dělám něco jako "pravou čínu" . Vím že toto je opravdu jen mutace číny. ale nějak jsem nevěděla jak jinak to pojmenovat :-8
každopádně tento pokrm dělám už dlouho a všem moc chutná....tak přestaňte rýpat do názvu a pochutnejte si :-p;-):-8:-D:-))

lenka0

8. 2. 2013 22:55

:no:nic nového,když nevím co uvařit,tak udělám klasiku trochu tuku cibuli papriku rajče nebo něco jiného,pórek atd.atd.k tomu nějaké koření...a jo omáčku dle zrovna nápdu, a je tu nový recept

Mao

8. 2. 2013 22:48

jarda Kadic: www.cinaweb.cz/wp-content/gallery/cina/cina-3.gif

Logika koukám nepatří k výbavně bílého muže...

jarda Kadic jarda Kadic

8. 2. 2013 18:11

Mao: Trhni si,Bezruči:-! Tak sem dej“pravou Čínu“ ať neumřem v nevědomosti:yes:

Jitkas

8. 2. 2013 17:59

Mao: klidek, nerozciluj se, nema to cenu.

Mao

8. 2. 2013 17:54

Přijde den - zúčtujeme spolu!

Když někdo splácá zelí, vepřové, kmín, kečup, vegetu, housky, vejce a mouku dohromady, nechá to odležet a pak to zalije pivem a uvaří, tak tomu taky neříká česká kuchyně po mém.

jarda Kadic jarda Kadic

8. 2. 2013 16:24

Já vařím asi tak 30 let a vařím z toho, co nakoupím v okresním městě.Pravou Čínu jsem nikdy nejedl, jakmile mám maso na nudlicky a zeleninu,tak je to “moje čína“.Dal bych tam klidně i kari, ale matka ho nesnáší, tudíž bez kari.a kdo ví,jestli by mě pravá čína chutnala:-*:-*:-*

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 16:07

Anton Dedík: :-D:-D:-D:-D Nějak jsem moc nepochopila, v čem se mnou vlastně nesouhlasíte, zdá se mi, že jste se vyjádřil k něčemu úplně jinému. Snad pouze k bodu 1.: Je mi 45 let, již 26 let nebydlím u rodičů, což jsou DESÍTKY let. V Poděbradech byla již tehdy prý slušná čínská restaurace, rodiče nás tam brali vždy jednou za rok za vysvědčení. Navíc jsem vůbec nemluvila o restauracích, ale o domácí "číně". Máma vyráběla podobné pokrmy také již tenkrát, za "komunismu", vyšla i Čínská kuchyně-kuchařka, s použitím dostupných surovin. Tož tak, jinak mě Váš komentář pobavil. :-D:-D

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 15:37

Věčné spory o "čínu" jsou už docela únavné. Rýpalové asi nechtějí nebo nemohou pochopit, že "čína" se ve zdejších krajích říká prostě už desítky let rychle připravené směsi masa a zeleniny na pánvi. Oblíbené ingredience včetně koření se trochu liší v každé rodině. Dělám ji téměř stejně jako v tomto receptu. Ale teď se nebudu už dcery ptát, zda si dá čínu, ale "minutkovou směs masa a zeleniny na pánvi atd....". Bude to chvíli trvat, než to vysvětlím, ale budu mít čisté svědomí. Kdo ví.... ;-);-):-D:-D

spagetka spagetka

8. 2. 2013 14:52

Neregi: i když tu je čína několikráte a autorka nepoužila vyhledavač, tak píše v názvu, že je to čína podle ní, tudíž si ji dělá po svém, jasný?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pokrm čína pravá čína recept pravá čína z kuřecího masa recept na čínu jak uvařit čínu prava čina recept na pravou cinu pravá kuřecí čína cína pravá čína z vepřového masa jak uvařit pravou čínu cína jidlo recept čína pokrm čina po činsky recepty recepty na pravou čínu cina jidlo recept pravá čína kuřecí cina jako z restaurace recept cína čína jako z restaurace

Suroviny: maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, pórek, mrkev, hrášek, koření kari, pepř, sůl, maggi, omáčka sojová, kečup sladký, škrob

TopRecepty.cz

Čína podle Iduun

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykWz