Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené foul (bob obecný)

Bob zahradní v našich kuchyních příliš nepoužíváme. Můžeme to napravit s receptem na pečené boby. Stačí je namočit přes noc a druhý den dlouze péct v troubě. Podáváme je posypané citronovou solí, římským kmínem a petrželkou.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby namáčení

195 min (15 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby namáčení)

7. 2. 2013 18:15

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tato pochutina je v arabském světě velmi oblíbená. Na tržištích se tradičně prodává u pojízdných krajku, spolu s turmusem (viz. foto). http://www.flickr.com/photos/nillyo/301334087/

Boby můžeme i běžně vařit jako jiné luštěniny, ale z trouby jsou chutnější.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

pipre pipre

7. 2. 2013 20:01

Teda, to zírám a vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje i na našem trhu:-O I mně se recept líbí:yes::yes:+

aisha

7. 2. 2013 19:53

srettka: To jsou ledviny, co? K tomu by mel clovek fasovat pribor..:-D:-D..a chutnaji, jak bych Ti to nejlepe popsala..no proste jako boby..ted vazne, chutnaji jako lehce maslove fazole a maji svou specifickou vuni, ktera muze byt nekomu neprijemna..:-K

Diky vsem..:-K:-K

srettka

7. 2. 2013 19:27

Kristova noho:-O jdu si prepocitat drůbky, to snad ani nemuzou byti boby:-O vypada to jako prevelike ledviny,:-)) primo veleboby. a to jsem si jednou myslela, z jakych varim velefazoli. ale ve srovnani s temito plody to byly jen lentilky:-))
japa chutnaji tito titani?:-)

jirholu jirholu

7. 2. 2013 19:23

Martino, jsi úplná kouzelnice :-D:-D - nádhera :yes::yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

7. 2. 2013 19:20

Chválím hrozně zajímavé recepty a krásné fotky :-*:-K:yes::yes:

Jana Pá

7. 2. 2013 18:53

:yes: asi musím vyzkoušet, je to:yes:, neznám, ale poučím se ráda:-D

aisha

7. 2. 2013 18:40

Irrena: Varenim hoooodne nabobtnaji..;-)

Vsem..:-K:-K:-K:-K

jarda Kadic jarda Kadic

7. 2. 2013 18:29

Nádherná fotka:yes::yes::yes: +1 bodík

spagetka spagetka

7. 2. 2013 18:27

Teda při pohledu na foto se mi sbíhaj sliny, mňááám :-p:-p:yes::yes:

Irrena Irrena

7. 2. 2013 18:27

Ty jsou tak velké:-O:-O:-O:-O Vůbec neznám:-8:-8:-8
Recept se mi líbí:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vlčí bob v kuchyni vlčí bob lupina recepty recepty bob obecný bob obecny bob obecný recepty bob obecný recept bob obecný koňský bob obecný v kuchyni bob koňský koňský bob vlčí bob recepty bob koňský recept vlčí bob recept bob recepty foul recept bob recept bob koňský recepty koňský bob recepty foul recepty z bobu obecneho

Suroviny: bob zahradní, římský kmín mletý, sůl citronová, sůl, petrželka hladkolistá, soda jedlá

TopRecepty.cz

Pečené foul (bob obecný)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Yr2