Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Medovník (jiný)

Věděli jste, že medovník je tradiční pochoutka z Gruzie? Postupem času si ale i u nás vydobyl své čestné místo a stal se jedním z nejoblíbenějších dezertů.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava)

6. 2. 2013 14:26

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie29 412 kJ / 7 030 kcal
Bílkoviny114,33 g
Tuky403,99 g
Vláknina37,40 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 375 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy715,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Doporučuji dělat na podzim a v zimě, venku je vlhko a zima a líp se to uleží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Andrejda

14. 11. 2014 12:34

Danča: Jé, tak to jsem nikdy nezkoušela :-( Ale snad to vadit nebude... ;-)

Danča

14. 11. 2014 12:09

tak řezy upeču :) a chci se zeptat jestli se může dát medu víc??:-)

Andrejda Andrejda

8. 2. 2013 09:31

Ahoj :-K Jsem ráda, že se vám všem líbí podání receptu a že jsem Vás pobavila :-)) Není nic důležitějšího, než se smát a užívat si života :-D

olahok

7. 2. 2013 19:00

Krásné, milé, vtipné, sympatické.:yes::yes::-K:-K:-K

jarda Kadic jarda Kadic

7. 2. 2013 18:51

Tož, toje nářez, ukládám a dávám bod:yes::yes::yes::-D

plotna plotna

7. 2. 2013 18:31

Andrejko.Ty jsi expert.Už dlouho jsem se tak nezasmála.
Ale co je důležitější je to,že podle tvého receptu musí upéct naprosto každý.
Výřečněji to napsat nelze.To je skvělé.
A opravdu se mi tvůj recept tak líbí,že se do něj pustím.:-D:yes:

Andrejda

7. 2. 2013 11:41

Iness: :-8 Moc se omlouvám za překlepy, ale jak už jsem točetla asi tisíckrát, tak to tam nevidím, ale sanžím se opravit i to, co nevidím ;-) Jinak můžu doporučit, medovník jsem nesla k závěrečním zkouškám a komise mi pak pravila, že asi jen díky medovníku jsem zkoušku složila :yes: Nedělám ho moc často, ale když, tak se po něm jen zapráší :-p

Iness Iness

7. 2. 2013 09:47

Medovníček vypadá moc dobře:-p. Andrejko, přečti si postup, máš tam pár překlepů:-8. Píšeš, že máme dát plech vychladit na balkon, ale já žádný nemám:-//:-D:-D. Na dvorek to dát nemůžu, to by mi sežral pes a kočka by mu pomohla:-D. Když ho dám na okno, tak mi to sežere soused:-//:-D.
Nu, tak mi zbývá jen lednice:-D:-D.
Na medovník se chystám už roky a ještě jsem se k tomu nedokopala a tento vypadá jednodušeji, tak že bych? Konečně? Vyzkoušela? :-D:-D
Jenže já potřebuji zhubnout, tak si ho ukládám a vyzkouším až nějaké to kilčo shodím:-//:-D.

Andrejda Andrejda

6. 2. 2013 15:13

Sodovka:Díky moc :) Dělám to poprvé a jsem nervózní jak pes, jako by na tom stála moje kariéra a to teda fakt nestojí :-D

Sodovka Sodovka

6. 2. 2013 15:11

Andrejda, v surovinách ti chybí pudink. Já dělám krém až z 1 l mléka a 3 pudinkových prášků s vanilkovou příchutí. Na dochucení přidávám rum.:-)) :-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mini medovníčky mini medovnik buchta ala medovnik mini medovníčky bez mouky minimedovníčky minimedovník kávový medovník mini medovníčky recept medovník recept maminčiny recepty medovník buchta medovník mini medovník bez mouky minimedovníky medovník buchta mini medovník recept maminčiny recepty chci zhubnout buchta jako medovnik mini medovníky recept na minimedovníčky medovnik jiny

Suroviny: vejce, cukr moučkový, med, soda jedlá, mouka hladká, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, marmeláda, čokoláda na vaření, smetana ke šlehání, máslo, lupínky mandlové

TopRecepty.cz

Medovník (jiný)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KEyz