Bulky se sýrem
Pro nadýchané bulky ze světlého kynutého těsta, bohatě posypané dokřupava vypečeným sýrem, nemusíme spěchat do pekařství. Podle jednoduchého receptu si je snadno upečeme. Nejlepší jsou čerstvé, ale vláčné vydrží i několik dní po upečení.
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 16 406 kJ / 3 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,10 g |
Tuky | 107,10 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,62 g |
Sůl | 24,00 g |
Sacharidy | 624,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nebojte se sýr nasypat hned, před pečením, nespálí se - pouze se hezky na bulce rozteče.
Bulky jsou dobré a vláčné i tři dny, ovoněné i ochucené sýrem....
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2013 17:16
9. 2. 2013 16:34
8. 2. 2013 21:44
8. 2. 2013 21:26
8. 2. 2013 20:25
8. 2. 2013 18:03
8. 2. 2013 16:21
8. 2. 2013 14:17
8. 2. 2013 12:00
8. 2. 2013 10:44
Víš jakého mám mlsouna doma? Muž mě ukecává, abych ty nejhezčí zkusila nějak napařit, že mu to strašně jinak chutná ,tak zkusím něco vyvést
8. 2. 2013 10:34
8. 2. 2013 10:32
8. 2. 2013 10:31
spagetka: horkovzduch jako takový dost vysušuje a taky je s ním teplota asi o 20°C vyšší, než při klasickém pečení. Jak dlouho jsi je pekla?
Klára: Klári, takové bulky peču asi při 190-200°C, přibližně 15-20 minut (podle velikosti a taky každá trouba peče jinak).
8. 2. 2013 10:08
Cathleen - popíšu, ano, není to nic proti tvému recepptu, ale moje včerejší zkušenost: Pekla jsem dva plechy na horkovzuch na teplotu 180°C krásně do růžova.
Jenže: teplota byla na horkovzduch vysoká, bulky mají vysušenou kůrku, i když střídka je vcelku měkká (ne ideálně). Mám novou troubu a teprve ji vychytávám a jak je vidět, mé předchozí zkušenosti se starou troubou musím definitivně zapomenout zvláště u pečiva. (ani štrůly ještě nemám ideálně vychytané jako dřív)
Doufám, že se tu neobjeví rejpal, že za to cathleen nemůže, ale moje trouba, neb opakuju, jo, to jsem právě popsala. Pravděpodobně i u této trouby přestanu využívat můj oblíbený horkovzduch, neb asi potřebuje jiné teploty, daleko nižší, než jsem byla zvyklá.
Cathleen, neboj repete bude, jsem tvrdohlavý štír
7. 2. 2013 22:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 3 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 27 minutami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 40 minutami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 5 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 7 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 10 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bulky se sýrem bulky se syrem recept sýrové bulky domácí bulky se sýrem sýrové bulky podle hrušky cottage bulky bulka se syrem cottage bulky recept bulky se sýrem podle hrušky domácí sýrové bulky bulka se sýrem recept bulky z cottage sýrové bulky z domácí pekárny recept na bulky se sýrem sýrové bulky recept sýrové bulky z pekárny bulky z cottage recept recept na těsto bulka se sýrem sýr v bulce bulky se sýrem a slaninou
Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, droždí, sýr tvrdý
Bulky se sýrem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nJjD
114 názorů