Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky se sýrem

Pro nadýchané bulky ze světlého kynutého těsta, bohatě posypané dokřupava vypečeným sýrem, nemusíme spěchat do pekařství. Podle jednoduchého receptu si je snadno upečeme. Nejlepší jsou čerstvé, ale vláčné vydrží i několik dní po upečení.

Hodnocení receptu je 5,0 (67×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min + 100 min kynutí

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, + 100 min kynutí)

6. 2. 2013 10:21

Suroviny pro 12 kusů

12 kusů

Nutriční hodnoty

Energie16 406 kJ / 3 921 kcal
Bílkoviny101,10 g
Tuky107,10 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9,62 g
Sůl24,00 g
Sacharidy624,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nebojte se sýr nasypat hned, před pečením, nespálí se - pouze se hezky na bulce rozteče.

Bulky jsou dobré a vláčné i tři dny, ovoněné i ochucené sýrem....

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaPu HankaPu

20. 2. 2013 21:56

I já se připojuji s pochvalou na výborné bulky. Už jsem je dělala 2x a kupované nemají už u nás šanci. Ivi, díky za bezva recept.:-):yes::yes: +

suslajda suslajda

20. 2. 2013 16:12

Dneska jsem pekla jsou výborné:-Kuž je nikdy nekoupím budu dělat doma:yes::yes:bodík už jsem dala tak si dovolím přidat foto:-8a děkuji za výborné bulky;-)

Nikca

19. 2. 2013 22:31

Dneska jsem dělala a vypadají báječně:-).Jen se mi zdá že jsou ve prostřed ještě nedodělané a to jsem je tam měla dýl.....

hancaviolka hancaviolka

19. 2. 2013 11:46

Moc dobré, pekla jsem jako nedělní svačinku, cpali se až měli boule za ušima a té chvály, díky za recept!!!!!:-K:yes::yes::yes:

cathleen cathleen

18. 2. 2013 11:15

Patricie: :-8a já děkuju za fotku nádherně nadýchané bulečky:yes::-K

Patricie

18. 2. 2013 10:40

:-K:-KMIlá Ivo. Děkuji za bezvadný recept. Už jsem je dělala 2 x a myslím, že se hned tak nepřejí. :yes::yes::yes:
Přidala jsem fotku.

jarka skrobakova

12. 2. 2013 18:35

ty jsou krásné :yes::yes::-p:-p:-p:-p:-K

cathleen cathleen

12. 2. 2013 13:18

misa92: promiň, až teď jsem si uvědomila, že jsem tu někde viděla tvůj dotaz a ještě ti nikdo neodepsal...:-8
Samozřejmě, že jde těsto zadělat i bez pekárny - v části vody rozmícháš cukr, trošku mouky a droždí, necháš vykynout (asi 15-20 min) a pak vmícháš zbytek surovin do těsta. Těsto kyne v teplejším prostředí asi hodinu.;-)
Na postup můžeš mrknout i sem http://www.toprecepty.cz/recept/24963-jak-na-vyrob...

nessi

12. 2. 2013 10:07

Ok diky damy neboi slecny za rady. Neco vyzkousim a kdyz to bude na chlubeni pred neznym pohlavim, tak dam vedet :-p Jeste jednou diky za tipy. Jirka.

cathleen cathleen

12. 2. 2013 10:03

srettka: ani 1-2 lžíce nemletého máku by nebyly marné...:-p

cathleen cathleen

12. 2. 2013 10:02

Ještě jednou děkuju všem, kteří bulky vyzkoušeli a někteří přidali i fotky, díky:-8 Snad nevadí, že je to takhle "hromadně"....?:-K

srettka

12. 2. 2013 10:01

nessi:zkus vyměnit olej za sádlo.ale myslím, že i sýr by to jistě dochutil. třeba i trochu mletého kmínu. a nebo více sole do těsta.

cathleen cathleen

12. 2. 2013 10:00

nessi: zdravím pečícího chlapa! :-))
Jirko, tenhle recept je na bulky obyčejné, pekla jsem je kdysi dávno (a dlouho) místo rohlíků - ty jsou přeci taky nevýrazné;-)Těsto můžeš ochutit v podstatě čímkoliv - semínky, kořením (i, jak píše srettka, sýrem přidaným DO těsta - sretti, díky:-K), trochou sušeného česneku, kostičkami anglické slaniny......právě proto, že jsou tak nevýrazné, můžeš ochutit podle sebe.
Dělávala jsem z toho i malé, válečkovité bulky, do kterých jsem při tvarování zabalila pár kolečk voňavého salámu nebo třeba půl párku....

zizala zizala (moderátorka)

12. 2. 2013 09:59

nessi: To tedy nevím, mají výrazně sýrovou chuť, koušeš je přece i s tím sýrem. Já jsem tentokrát dala dobrý ementál a jsou super :-p

nessi

12. 2. 2013 09:54

Srettka: no nevim jestli by syr uvnitr neco vylepsil. Syr na povrchu nema chybu. Jde mi jen o to, lepe ochutut to samotne testo. Tot vse, jinka recept je luxusni, jen to sakra nejak dochutit.

1 2 3 4 5 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bulky se sýrem bulky se syrem recept sýrové bulky domácí bulky se sýrem sýrové bulky podle hrušky cottage bulky bulka se syrem cottage bulky recept bulky se sýrem podle hrušky domácí sýrové bulky bulka se sýrem recept bulky z cottage sýrové bulky z domácí pekárny recept na bulky se sýrem sýrové bulky recept sýrové bulky z pekárny bulky z cottage recept recept na těsto bulka se sýrem sýr v bulce bulky se sýrem a slaninou

Suroviny: voda, olej, cukr, sůl, mouka hladká, droždí, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Bulky se sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nJjD