Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 2. 2013 21:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 081 kJ / 3 126 kcal
Bílkoviny190,64 g
Tuky199,48 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 6,97 g
Sůl16,63 g
Sacharidy138,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Název sýru - "polooštěpok uzený "

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 4. 2014 22:37

spagetka: zkus Vladi, dělám je různě, máme je rádi, pak přidej fotečku:-K

spagetka spagetka

11. 4. 2014 20:00

Vykouklo na mě z náhodných, zaujal mě název. No a dočetla jsem i komentíky k názvu, takže jsem v obraze. Každopádně vyzkouším, mám zdroj velmi kvalitní klobásky i sýra, takže už dávám bodík a ihned ukládám k realizaci.;-):-p:yes:

jarka skrobakova

13. 2. 2013 19:27

Vinnou klobásu máme moc rádi a tento rcp se mi moc líbí, takže Ivi mám uloženo a vyzkouším :yes::-K:-p:-p

Angel 666 Angel 666

6. 2. 2013 23:01

Ať je to jaký chce ...štěpek :-D, mně se recept moc líbí a okamžitě si ho ukládám :-)

Iness Iness

5. 2. 2013 23:09

varilamyskakasicku: Diplomatická odpověď jako vždy:-)). Máš ve všem pravdu;-).

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 2. 2013 23:02

Iness: asi tak, je to česká úprava slovenského názvu :-))dál bych to neřešila:-8:-8 a díky Iness, máme ji rádi na různé způsoby, já ji dávám i jako náplně do různých jídel, prostě dá se dobře využít;-)

Iness Iness

5. 2. 2013 22:55

varilamyskakasicku: Je to prostě česká zkomolenina slovenského slova:-D.
Nechápu, že se u každého receptu musí něco řešit. Myslím, že každá z nás ten sýr zná, tak nevidím důvod to tady dlouhosáhle rozebírat.
Nebylo by od věci hodnotit samotný recept a ne jak se správně jmenuje sýr.
Jenže je pravdou, že poslední dobou je to na denním pořádku:-//.

Takže Ivuško, vinnou klobásu miluje můj manžel, protože pochází z čech a troufnu si říct, že i tato klobása?
Uvítám každý recept z tohoto polotovaru;-). Děkuji za inspiraci:-K:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 2. 2013 22:44

tejaja: tak posílám foto toho obalu a názvu;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 2. 2013 22:35

1974andrea: já tam nechám oštěpku, máš pravdu, kdyby tam bylo psáno, oštěpek, tak to tam písnu, mne zarazil ten polooštěpok uzený, nafotím ten obal, takže to počeštím a je to, díky:-K

tejaja tejaja

5. 2. 2013 22:23

No ak by to malo byť v slovenčine, tak je to v nominatíve oštiepok, genitív je z oštiepka.
Inak, ak je to výrobok, ktorý je polovicou, tak je označovaný ako pološtiepok, nie polooštiepok. http://www.nasliptov.sk/vyrobky/syry/polostiepok/P...
Ale ono sa zvykne všetko označovať ako oštiepok, bez ohľadu na tvar.
http://www.rezivo-akred.sk/vyroba-a-sluzby/predaj-...

1974andrea 1974andrea

5. 2. 2013 22:13

varilamyskakasicku:Ivčo, já myslím, že v 1.p. je to oštěpok, ve 2.p. oštěpku, ale nejsem Slovák;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 2. 2013 22:10

jarda Kadic::-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 2. 2013 22:09

jarda Kadic: Járo, to nejsi sám, mne to upravuje manžel, vždycky ten kraj té klobásy stáhne a přehne ho dolů jakoby "pod" tu spirálku", dnes jsem od něj "opisovala";-)

jarda Kadic jarda Kadic

5. 2. 2013 22:05

Alexiss: Dik za radu, budu si to pamatovat!A alespoň už neumřu blbej:-K:-K:-)):-)):-)):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 2. 2013 22:04

Jana Remkova: Jani, já to opravila, aby to vypadlo "česky", ale schválně jsem se koukala před chvílí a píše se tak i tak, já to psala podle názvu sýra na obalu "polooštěpok";-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vinná klobása v těstíčku polooštěpok jak upravit vinnou klobasu nasliptov.sk jak se upravuje vinná klobása polooštěpok na gril těstíčko na vinnou klobásu grilovaný polooštěpok jak se upravuje vinná klobasy vinná klobása v 3obalu polooštěpok na gril recepty polooštěpok na grilu recepty z vinné klobásy vinna klobasa pecena s mlekem parenica v těstíčku poloostiepok syr recept jak upravit vinou klobásu surovina na vinnou klobásu oštiepok na gril nasliptov

Suroviny: klobása vinná, parenica uzená, pórek, šunka zauzená, vejce, pepř mletý, mouka hladká, sůl, paprika sušená sladká, olej, mléko

TopRecepty.cz

Vinná klobása v těstíčku z polooštěpku, šunky a pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJAl