Dalmatské hovězí
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2014 11:47
18. 7. 2013 10:57
12. 3. 2013 16:07
11. 3. 2013 10:51
11. 3. 2013 10:15
10. 3. 2013 20:10
10. 3. 2013 17:07
10. 3. 2013 16:13
10. 3. 2013 13:54
10. 3. 2013 13:47
10. 3. 2013 13:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 10 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 46 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: dalmátské víno dalmátská kuchyně hovezi recepty dalmátský hovězí guláš dalmátské hovězí maso dalmátská hovězí pečeně salmatske hovezi dalmatská kuchyně recepty hovězí maso když ztmavne dalmatské čufty recept znojemská v pomalaci hovězí maso po dalmatsku dalmatský guláš recepty z hovězího www vyborne hovezi výborné hovězí uvarit den dopredu hovezi licka na vine co uvařit den dopředu hovězí na cesneku v pomalaci výborné hovězí z tlakáče
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, petržel, mrkev, česnek, rajče loupané, celer řapíkatý, švestky sušené, víno červené, hořčice, olej olivový, bobkový list, rozmarýn, tymián, sůl, cukr, pepř
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
11 názorů