Vynikající kapr
Rybí maso je dietní a velmi zdravé, ale bohužel ho v naší stravě využíváme velmi málo. Nabízíme vám proto jeho pikantní úpravu na pánvi či grilu, která vám zaručeně zachutná.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 681 kJ / 1 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,92 g |
Tuky | 3,30 g |
Vláknina | 56,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 274,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to nejchutnější kapr, který jsem kdy jedla.
V létě úžasný, stejným způsobem, jen na grilu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2013 06:13
12. 3. 2013 17:42
11. 3. 2013 11:55
Neumím dát pravdivou odpověď. Všichni ho považují za rybu, která není jedlá. Je povolené lovit kapra (sám jsem toho byl svědkem, ale po skončení lovu je všecky hodili spátky - bylo jich kolem 130, větší i menší). Všeobecně se sladkovodní ryby nepovažují za něco výjimečného k jídlu v srovnání s rybama morskými. Jenom pstruh na způsob "à la Navarra", plněný suchou slanou šunkou je snad výjimkou. Určitě ve středu Španělska se sladkovodní ryby konzumují i když jsem je nikdy na jídelním lístku neviděl.
10. 3. 2013 21:55
10. 3. 2013 21:14
Magor je ten, kdo to napsal!
10. 3. 2013 17:32
10. 3. 2013 17:05
To VáS ctí!
10. 3. 2013 16:23
10. 3. 2013 16:04
10. 3. 2013 14:29
10. 3. 2013 11:12
My doma jsme milovníci jídel z ryb. Po zkušenostech s českým kaprem a po zkušenostech s jídlem z ryb ve Španělsku již kapra nejíme a nikdy jíst nebudeme. (Ve Španělsku je prodej kapra zakázán!)
10. 3. 2013 11:06
V obchodech sa o Vánocích (nebo těsně před) prodává živý kapr. Je z jihočeských rybníků. Silně zapáchá a proto raději kupujeme pstruhy ze Slovenska.
10. 3. 2013 08:14
9. 3. 2013 22:50
9. 3. 2013 22:24
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 3 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 47 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: kapr recept kapr recepty recept na kapra jak naložit kapra recept kapr recepty z kapra recepty na kapra leklý kapr jak upéct kapra priprava kapra jak naložit kapra před smažením top recepty kapr recepty kapr může se jíst leklý kapr jak naložit kapra na gril recepty na přípravu kapra jak udělat kapra nejchutnější způsob jak udělat kapra jak dobře upéct kapra dá se jíst leklý kapr
Suroviny: kapr, citron, česnek, sůl, koření chilli, kmín drcený, paprika sušená sladká, olej, brambory, zelenina
Vynikající kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8OG
18 názorů