Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbová omáčka

Pokud máte rádi houby připravené na kyselo, tato omáčka vás dostane svou lahodnou chutí. Ať už máte hříbky čerstvé nebo sušené, stačí k nim přidat kysanou smetanou a pár kapek octa. Obohatit můžete kořením a bylinkami dle chuti.

Hodnocení receptu je 4,0 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 12:21

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie151 kJ / 36 kcal
Bílkoviny1,15 g
Tuky0,20 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ilona

12. 8. 2011 14:58

www.toprecepty.czhouby se mají podusit s cibulkou přidá se kmín nové koření a bobkoví list omáčka se má zahustit jíškou a nakonec se dá kysaná smetana může se dát zeleninový vývar a citron pak už se to dá jíst ale recept co je tady je hnuswww.toprecepty.cz

Ilona

12. 8. 2011 14:55

houby se mají podusit s cibulkou přidá se kmín nové koření a bobkoví list omáčka se má zahustit jíškou a nakonec se dá kysaná smetana může se dát zeleninový vývar a citron pak už se to dá jíst ale recept co je tady je hnuswww.toprecepty.cz

štěpánka

9. 8. 2011 09:56

není lepší houby trochu osmahnout na cibulce?
;-)

Jinke

18. 7. 2011 11:13

:yes: nejlepší mňamka je z kuřátek ! to nemá chybu:-D

Lenka

20. 6. 2011 08:49

hrůza....:no:

perion

31. 1. 2010 12:11

Ale tady nepíšte kolik zhruba hub se má nakrájet.JInak jdu do toho také.

jaja

26. 10. 2009 17:57

nic moc;-(

tejaja tejaja

28. 4. 2009 18:51

Babenky, nedráždite s tými čerstvými hubami :-!:-!:-!:-D:-D:-D

NATČA BATČA

28. 4. 2009 17:51

:yes::yes::yes::yes:GOOD:yes::yes::yes:

Natča Batča

28. 4. 2009 17:49

:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2009 20:44

Souhlasím s Luckou;-)

Lucka

12. 3. 2009 17:34

Spíš bych tu mouku rozkvrdlala v trošku mlece nebo vodě:- smetanu až se mouka převaři.

Tereza

31. 1. 2009 17:28

Dostala jsem chuť na houbovku tak jdu na to :) doufam ze si pochutnam diky za recept:)

horalka

9. 11. 2008 14:51

Omáčka zahuštěná moukou se musí pořádně provařit(orčitě 10 min) - aby nebyla cítit moučná příchuť a byla lépe stravitelná

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na houbovou omáčku houbová omáčka na smetaně pohlreich štěpánská omáčka houbove kyselo hribova omacka omáčka z hub omáčka z kuřátek houbová omáčka na houbách omáčka z lišek pohlreich houbové recepty bílá omáčka z hub recept na smetanovou houbovou omáčku houbová omáčka s hovězím masem omáčka z čerstvých hub hobová omáčka recepty na houbovou omacku recept na houbovou omáčku hnedou štěpánská omáčka recept houbová omáčka na smetaně ze sušenych hub

Suroviny: houby čerstvé, smetana zakysaná, mouka hladká, voda, sůl, ocet

TopRecepty.cz

Houbová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojN