Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková na smetaně - Honzova improvizace

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2013 20:30

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dasa64

31. 3. 2016 21:23

Skvělý recept,děkuju :yes::-p

Jarmilprdel

3. 3. 2013 16:32

teda..., koukám jak blázen. Díky všem za komentáře. Popravdě jsem ani nečekal, že někdo něco napíše. Ivulinko..., díky za fotky..., já nějak fotit zapomněl. Příště se polepším. Co mě se týče, citronový "terč" nedávám. Na naso na talíři dám lžičku brusinek a bobek šlehačky... ten citron stejně nikdo neví jak sníst...:-p
Příští víkend upeču jeden den vepřové koleno a druhý den ptáčky, tak se třeba zase pochlubím..., tentokrát snad i s fotkama..:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2013 15:36

Ivi, foto jako od profíka!;-):yes:
Jarmilprdel, jak originální nick!:-D:-D:yes:

magdalenka magdalenka

3. 3. 2013 15:16

ivulinka: máš to na fotke nádherné...

ivulinka ivulinka

3. 3. 2013 14:43

Jendo:-), dnes jsem dělala svíčkovou stejně jako ty:-), jen jsem měla falešnou svíčkovou, držela se tvého postupu a na závěr jsem zatřela máslovou jíškou.
Díky za recept, spěchám s bodíkem a pokud nebude vadit, tak i s obrázky, alespoň se tvůj recept díky fotce více zviditelní a až si přidáš svoje vlastní, tak tyhle moje posuň dozadu anebo smaž.

Bibinka Bibinka

3. 3. 2013 11:55

Jendo, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-Kjen se mi nelíbí tvá druhá polovina nicku, nechtěl by sis to změnit, nebo aspoň zjemnit:-?:-D
Máš moc pěkně popsaný recept, který si zaslouží 4.boda:yes:

Alexiss Alexiss

3. 3. 2013 11:11

Ano,ta je podle mého gusta.Nedávám tymián ani jíšku,zelenina většinou stačí až až.Už jsme ji hodně dlouho neměli,snažíme se vynechávat knedlíky atd.,ale asi se brzy rozšoupneme. :-))

hela

3. 3. 2013 08:40

:-)):yes::yes::yes:
Tento postup je správný a jsem přesvědčená,že kdo chce
mít dobrou svíčkovou udělá ji podle tohoto receptu,no
a pák záleží kolik čeho jsme přidali do základu.Pokud
akorát tak už není potřeba moc dochucovat:-p2

Hynek pro Jarmilu

2. 3. 2013 21:39

Vynikající návod !!!!! Poctivý recept na svíčkovou. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svíčková z hovězího krku hovězí krk svickova svickova z krku svickova na smetane originální recept na svíčkovou hovězí krk se svíčkovou omáčkou hovězí přední na svíčkovou svickova hovezi predni hovězí přední krk svíčková svíčková na smetaně z krku svickova z danciho masa studená svíčková zhoustne až recepty hovězí zadní svíčková svíčková na smetaně recepty citrónový terč na svíčkovou svičková recepty hovezi predni svíčková recept svíčková z předního hovězího co dělat když se srazí šlehačka v omáčce

Suroviny: hovězí zadní, mrkev, celer, petržel, cibule, citron, smetana ke šlehání, slanina, olej, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, tymián, jíška

TopRecepty.cz

Svíčková na smetaně - Honzova improvizace

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9XkB