Čokoládová poleva (krém)
Čokoládová poleva nebo čokoládový našlehaný krém nebyli nikdy jednodušší. Díky tomuto receptu dotáhnete obě zmíněné k dokonalosti. Má plnou čokoládovou chuť, je jemná a neláme se při krájení. Stačí jen smetana a čokoláda.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na každých 100 g čokolády patří 100 ml smetany (množství závisí na velikosti moučníku a složitosti zdobení).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2024 21:37
24. 3. 2013 16:55
19. 3. 2013 18:05
9. 3. 2013 20:12
9. 3. 2013 14:13
4. 3. 2013 18:57
4. 3. 2013 15:16
3. 3. 2013 17:40
2. 3. 2013 14:07
2. 3. 2013 11:19
2. 3. 2013 08:49
2. 3. 2013 08:32
Nadja: Bohužel nezbyl. Byl to narozeninový dort pro mojí sestru a sešlo se dost lidiček.
2. 3. 2013 08:16
2. 3. 2013 00:14
Vašíku, Vašíčku, zbyl aspoň kousek? Už se chystám na bus.
2. 3. 2013 00:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 8 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 18 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 5 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 7 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 9 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 10 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 11 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 11 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Cukrář Josef Maršálek radí, jak poznat kvalitní čokoládu a jak z ní připravit perfektní pařížský krém
Další recepty
Tématické fráze: čokoládová poleva čokoládová poleva s máslem čokoládová poleva se šlehačkou čokoládová poleva se smetanou jak rozehřát čokoládu poleva z čokolady na vaření čokoládová poleva ze šlehačky cokoládova poleva z másla jak rozehřát čokoládu na vaření čokoládová poleva z čokolády na vaření poleva z čokolády čokoládová poleva ze smetany čokoláda na vaření poleva čoko poleva čokoládová poleva z čokolády recept čokoládová poleva poleva z čokolády na vaření recept krémová čokoládová poleva poleva z čokolády a smetany poleva se slehackou
Suroviny: smetana ke šlehání, čokoláda
Čokoládová poleva (krém)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PJO1
28 názorů