Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 60 min

180 min (120 min příprava + 60 min tepelná úprava)

1. 3. 2013 16:53

Suroviny

Porce: 4 - 6

Nutriční hodnoty

Energie6 631 kJ / 1 585 kcal
Bílkoviny254,76 g
Tuky43,44 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 3,62 g
Sůl10,02 g
Sacharidy38,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že podobných "nudlí" na milion způsobů je tu habakúúk, ale némlich stejný nebyl mnou nalezen.

Pokud to bude kór vadit :-))), požádám o výmaz z trestního rejstříku... teda vlastně z katalogu receptů.

Jinak, je to jako dooost ostré, zkrátka pro členy gangu.

Podáváme s jasmínovou či basmati rýží, ale jistě by se hodil i kuskus nebo rýžové nudle.

Dobrou, ostrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

1. 3. 2013 19:03

jarda Kadic::-D:-D:-D Jaroušku, klíííd.. ty klacky jsou jen machrovina.. kvůlivá fotce:-8:-D:-D

spagetka: není až tak pálivé, já bych ještě klidně přidala :-8:-8:-D:-D a určitě to půjde i v normílní pánvi.. ale tady se to hodilo do rýmu:-8:-D;-)

spagetka spagetka

1. 3. 2013 19:00

Po tom koření se musím mrknout, Kotanyi v Albertu je ve velkém.Jinak to vypadá správně pálivě. Wok nemám, ale holt poslouží i normál pánvička;-):-p:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

1. 3. 2013 18:57

:yes::yes::yes: já bych to musel těma klackama jíst v brejlich,abych si na stará kolena nevypichnul oka:-)):-)):-))

rebeka rebeka

1. 3. 2013 18:57

maris: Maruško, jenom, co seženu koriandr, hned do ní jdu;-):-D:yes:

rebeka rebeka

1. 3. 2013 18:56

hosta: Jituš, díky;-):-) já wok vždycky rozpálím nasucho, pak teprve dávám olej, je fakt, že zeleninu dělávám zvlášť, ale dnes, vzhledem k tomu, že jí tam nebylo až tak moc, a dělala jsem ji rychle, nestačila pustit skoro žádnou vodu, byla al dnete.. jenom žampióny jsem intuitivně dělala zvlášť, protože ty jsou hoodně "mokré":-D:-D:-D
děkuju všem za hezké komentíky;-):-)

hosta hosta

1. 3. 2013 18:44

Teda - za co bych to s tebou vyměnila?
Rozdělím se s tebou o jednu vychytávku, kterou mám od Číňanů. Když se dělá jakékoliv maso na pánvi(rádoby "čína") do které pak má přijít zelenina (porek, cibule, mrkev, paprika ....) je dobře udělat zeleninu zvlášť na woku, protože pouští vodu a z masa jinak udělá blebtu. To se asi ví, tvůj postup je toho dokladem. Ale není tak známo, že se dá wok rozpálit nasucho, vlije se krapítek v o d y , aby zasyčelo a v té "páře" a zvlhlém woku se zelenina udělá hned a pak vmíchá do masa.

Bahula Bahula

1. 3. 2013 18:02

Nadi vypadá to ohromně :yes: a foto :yes::yes::yes::-K

AniCiz

1. 3. 2013 17:55

:yes::-*jak píše Yanull..gastroparáda.:-K:-K:-K

maris maris

1. 3. 2013 17:48

rebeka: :-)) - já vím, přiměřeně, přiměřeně:-D
Polévku někdy vyzkoušej, je dobrá:-p;-)

rebeka rebeka

1. 3. 2013 17:38

magdalenka::-D:-D:-D:-D to jsem celá já:-D:-D, ale mohlo to dopadnout i hůř.. třeba tam mohlo být "č":-8:-D:-D:-D

maris: není to až tak hrozné, myslela jsem, že to bude mít větší grády, to koření.. tak jsem přidávala, a přidávala...:-8:-D:-D
a mmch.. chtěla jsem dělat tu tvou Thajskou polívku, leč nesehnala jsem koriandr, což myslím, že je v téhle polévce důležité.. tak holt jindy:-//

Jitkas

1. 3. 2013 17:37

Jak rika maris, to chce cvik a vytrvalost.Ja jsem zvykla na papricky z Kalabrie, takze jsem jiz pripravena!!

maris maris

1. 3. 2013 17:30

Rebi, vypadá to náramně:-p:yes:. V poslední době jsem s pálivými věcmi odvážnější, ale na vrchovatou lžíci jalapeňos ještě nemám:-S:-)):-))

magdalenka magdalenka

1. 3. 2013 17:24

rebeka: moly nemám...:-D iba nejaký mok...krásna kombinácia!:yes:

rebeka rebeka

1. 3. 2013 17:22

Jitkas::-D:-D:-D jak to myslíš:-O:-? i slabší jedinci to se sklenkou dobrého molu zvládnou v poho:-D:-D:-D

Jitkas

1. 3. 2013 17:15

Tak toto bude jen pro silne a odolne jedince. Krasa velika a zarucena dobrota!!

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jalapeňos jalapeňos recepty co je chalapenos recepty s jalapeňos koření jalapeňos chalapinos kureci nudličky jalapenos naložené jalapenos co to je jalapeňos wokova pánev recepty jamie oliver panvičky jalapenos recept recepty jalapenos maso jalapenos jalapenos co to je krůtí nudličky na smetaně japapeňos co je to co je to jalapeňos hovězí nudličky jalapeňos palapenos

Suroviny: prsa kuřecí, paprička jalapeňos, zázvor sušený, omáčka sojová, omáčka worcesterová, olej olivový, žampióny, celer řapíkatý, cibule, kapie červená, pórek, cibulka jarní, máslo, olej slunečnicový, ocet balsamiko, sirup javorový, sůl mořská

TopRecepty.cz

Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O9NY