Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborné koláče (buchty)

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 2. 2013 14:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 230 kJ / 4 596 kcal
Bílkoviny100,84 g
Tuky232,85 g
Vláknina21,36 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 539 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy513,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem našla před lety na www.recepty.cz,kam jej vložila paní Jana Povolná. Autorka také píše, že prášek do pečiva se do těsta dává proto, aby pečivo bylo vláčné i druhý den.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

gustavo.woltmann gustavo.woltmann

26. 10. 2020 08:55

Koláče jsem nikdy nedělal ale jednoho dne bych se na ně chtěl vrhnout a udělat klasické české koláče jako od babičky. Musím jim potom dát ochutnat, ať sami ohodnotí tento recept a pokud jim bude chutnat, tak sem ještě dám vědět.
Gustavo Woltmann

TytyM

4. 11. 2019 09:34

O víkendu jsem vyzkoušela a jsem trošku zklamaná. Těsto jsem udělala podle receptu, jen jsem dala na doporučení a skutečně vynechala bílky. Zaskočilo mě, že v postupu není zmíněný olej, který ale v ingrediencích najdeme. Nicméně nezapomněla jsem na něj... Náplň byla tvarohová a povidlová. Čekala jsem jemné nadýchané těsto, výsledek ale bohužel vypadal jinak. Těsto je spíš křupavé, trošku tužší - i když uznávám, že chuti se nedá nic vytknout.

rebeka rebeka

21. 2. 2013 18:49

hezké je máš:-);-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 2. 2013 16:22

:yes::yes::yes: souhlasila bych s těmi bílky.;-)

Alexiss Alexiss

21. 2. 2013 15:53

Jsou hezké,ale mám letitou zkušenost - pokud se dají do těsta i bílky, vždycky jsou kynuté výrobky druhý den tuhé. Prášek do pečiva pomůže maximálně rychlejšímu startu kynutí. Do kynutého těsta dávám vždy 2/3 másla,1/3 sádla,asi 2 lžíce oleje,2 lžíce rumu a pouze žloutky. Buchty jsou vláčné i za 3 dny,pokud tedy nějaké zbydou. :-)

medmic

21. 2. 2013 15:03

Koláče to je moje :-))
+

Evickaovecka

21. 2. 2013 15:00

vypadají krásně :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: výborné koláče výborné koláčky výborné buchty kynuté výborné rychlé buchty s mákem buchta bez prášku do pečiva recepty rychlé výborné buchty s mákem koláčky z prášku do pečiva výborné koláče recept recept na vyborne kolače buchty a koláče recepty koláče z prášku do pečiva buchty koláče vyborna buchta buchty z prášku do pečiva recept na výbornou buchtu buchta bez prášku do pečiva nove recepty na kolače a buchty. koláče výborné recept na vyborne buchty recepty na výborné buchty

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, vejce, olej, cukr, prášek do pečiva, droždí, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Výborné koláče (buchty)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zlGy