Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí vepřové klobásy

Pokud chceme ochutnat opravdu kvalitní klobásu, musíme si v dnešní době buď hodně připlatit, nebo se pustit do výroby sami. Domácí klobásky nelze s těmi zakoupenými vůbec srovnávat, protože poctivá chuť je zkrátka nenahraditelná.

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min bez doby uzení

120 min (120 min příprava, bez doby uzení)

18. 2. 2013 21:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Z tohoto množství je cca 30 párů klobás.

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie59 354 kJ / 14 186 kcal
Bílkoviny779,00 g
Tuky1 230,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,86 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokaždé jsou trošku jiné, pokaždé výborné. Zkoušela jsem kupovat různé, i velmi drahé, "domácí" klobásy, i na farmářských trzích, tyto naše byly vždy suverénně nejlepší, tedy dle mé chuti.Ze syrové směsi lze též udělat placičky, opéci na pánvi, tak se ochutná, je-li dobře ochucená. Také výborná náplň do masové rolády.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

x.XXX.x x.XXX.x

27. 2. 2013 21:25

Alexiss: tyyyyyy jedna! To tu mám do rána umřít hlady? :-//
Jo a na jaké adrese si říkala, že to přesně udíte? Hlídá zahrádku pes? Je tam vysoký plot? :-D

Alexiss Alexiss

27. 2. 2013 21:22

magdalenka: Zastav se, je jich dost a nejsem lakomá...:-)

magdalenka magdalenka

27. 2. 2013 21:21

Alexiss: úprimne závidím...;-)

Alexiss Alexiss

27. 2. 2013 21:18

Miláčci, přidala jsem slíbené fotky, ať se vám dobře usíná. Asi za 3-4 hodiny půjdou ven z udírny. :-p:-p:-p;-):-D

spagetka spagetka

19. 2. 2013 10:55

Díky za recept, předám bratrovi, ať se snaží ;-);-):-p:yes:

Alexiss Alexiss

18. 2. 2013 22:33

Jana Bodnárová: :-D:-D:-D Bydlíme v paneláku, ve 3.poschodí, bohužel. Udíme u kamarádů, máme celkem 3 s udírnou na zahrádce. ;-)

Jana Bodnárová

18. 2. 2013 22:25

Tie klobásy sú lákavé, ale ako a kde údiť v meste a na šiestom poschodí?
Bez fotografií to aspoň tak nedráždi.

:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na domácí vepřové klobásky domaci vepřove klobasky klobasy recepty domácí klobásy vepřové klobásy recept na domácí uzené klobásy domaci klobasy recept vepřové klobásy recept domací klobása domácí klobása recept jak spravne udit klobasy jak udit klobásy jak udelat domaci klobasy jak udělat klobásy recept na domaci klobasy domácí uzené klobásy recept recept na klobásy domácí nejlepší domácí klobásy jak se dělají klobásy domací klobasi

Suroviny: bok vepřový, plec vepřová, sůl, voda, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř mletý, koření country, česnek,

TopRecepty.cz

Domácí vepřové klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QLyG