Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

16. 2. 2013 22:54

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 203 kJ / 6 263 kcal
Bílkoviny262,70 g
Tuky476,38 g
Vláknina58,20 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 1,27 g
Sůl2,15 g
Sacharidy206,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petr

18. 2. 2013 14:36

Snad nejzajímavějí recept na vepřové maso (kromě těch 9 hodin! To si snad třeba vzít dovolenou, nebo to může skončit rozvodem).
Báječné!!!

:yes::yes::yes::yes::yes:

jirholu jirholu

17. 2. 2013 19:04

Zde je obrázek vepřového hřbetu - jsou to kotlety ;-)
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...

spagetka spagetka

17. 2. 2013 19:04

Podle mě vepřový hřbet jsou kotlety v celku, pod hřbetním sádlem

magdalenka magdalenka

17. 2. 2013 18:34

Kotleta = karé? Tie kupujem bez kože...nemyslí tým mäsom autorka bôčik?

Klara Klara

17. 2. 2013 17:02

Nemám nič proti receptu, ale ten názov:-?:-?, nešlo by to skrátiť:-?:-?

Olinka5555

17. 2. 2013 11:08

Myslím, že to bude z kotlety, podle všeho to bude moc dobé, já bych to dělala v pomalém hrnci a pak v troubě. Způsob zpracování zeleniny je zajímavý.:yes:

hosta hosta

16. 2. 2013 23:17

Vepřovým hřbetem jsou myšleny kotlety? Nebo jiný kus masa - ale s kůží? S kůží znám jen bok. Já se jen ptám, to není ironie, člověk se stále učí:-)) A jaké tvary z uvařených a upečených brambor? co tím je míněno? Asi proto, že není foto, je ten recept trochu matoucí

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený vepřový bok v celku pomalu pečene kančí pečený vepřový oříšek pomalu pečené vepřové pečený jelení hřbet pomalu peceny kanec peceny bok v celku kotleta s kůží peceny bok s bramborem a kapustou pečený kančí hřbet koza hřbet recept pečený bok s bramborami cerstvemaso.cz cerstvemaso.cz veprove maso pecene na bramborach pomalu pečený vepřový bok pomalé pečení polmalu pečený kančí hřbet 1500 g krkovička a 500 g bůček vepřový oříšek s bramborem

Suroviny: bůček vepřový, sůl, pepř mletý, brambory, smetana, tymián, ořech muškátový, kapusta růžičková, cuketa, karotka, cibule bílá, cukr, kosti vepřové, bylinky

TopRecepty.cz

Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JXBK