Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špalíčky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou, parmezánem a chřestem

Opečená panenka s křehkým a šťavnatým chřestem vařeným s máslem, podlitá smetanovou parmazánovou omáčkou podávaná s pečenými rozmarýnovými brambory potěší nejen vaše chuťové buňky, ale vypadá i krásně na talíři.

Hodnocení receptu je 4,9 (25×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava)

23. 1. 2013 10:01

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

23. 1. 2013 10:28

:yes::-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprova panenka s omackou vepřová panenka na smetaně vepřová panenka na smetaně recept panenka se smetanovou omáčkou vepřová panenka s parmazánem vepřová panenka recepty s omáčkou veprova panenka omacka vepřová panenka vepřové maso s chřestem panenka na smetaně omacka k veprove panence vepřová panenka v parmazánu vepřove s chrestem panenka s parmazánem omáčka z vepřové panenky kuchař ví panenka vepřová panenka na smetaně recepty vepřová panenka recept špalíky z vepřové panenky smetanová omáčka s parmazanem

Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř čtyř barev, olej, chřest, máslo, smetana na vaření, parmazán, brambory, sůl, pepř, rozmarýn

TopRecepty.cz

Špalíčky z vepřové panenky se smetanovou omáčkou, parmezánem a chřestem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXq3