Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jatýrka v pikantním kabátku

Játra většinou restujeme nebo z nich děláme výborné paštiky. Už jste ale zkoušeli připravit játra v těstíčku? Pokud ne, je nejvyšší čas to napravit. Těstíčko si můžete udělat jemné nebo pikantní, podle toho, čemu dáváte přednost.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

21. 1. 2013 17:08

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 930 kJ / 1 417 kcal
Bílkoviny124,14 g
Tuky47,22 g
Vláknina4,55 g
Cholesterol 3,02 g
Sodík 3,84 g
Sůl9,52 g
Sacharidy121,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo pikantní nemůže nebo nemá rád, použije sladkou mletou papriku.

Zdroj:http://recepty-online3.webnode.cz/products/jatyrka...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Radovan Kuška

9. 12. 2017 22:26

akusa: Proto jde zrovna o játra kuřecí,kterými zrovna moc toxínů ještě neprošlo.Kromě toho zvířata celkově nemají jistě tolik škodlivin jako lidi.Nepijou alkohol,nekouřej,neberou léky ani drogy,nesolej a další.Samozřejmě,že nikdo nikoho nenutí játra jíst.

Václav

9. 8. 2017 15:11

akusa: když potřebujete do těla dostat železo a bojíte se jater, jezte šroubky.:-p

jamilen

11. 10. 2016 18:28

Drůbeží játra zvyšují cholesterol, proto je mám od lékaře zakázané. Občas, ale neodolám. :-(

Tonda

6. 9. 2016 21:52

Zkuste někdy pro změnu nahradit papriku kari (curry) kořením. Jiná chuť a vynikající.

Jam

6. 9. 2016 06:50

Když se vynechají žloutky, z bílků se vyšlehá sníh, mlíko se nehradí něčím perlivějším, třeba pivem, sektem, lambruscem nebo i jemně perlivou vodou, těstíčko se krásně nafoukne, je křupavé i po nějakém čase. Tohle je sice moc fajn, ale po dvaceti minutách změkne a je z toho takovej filc.

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 6. 2016 20:32

akusa: Aha!!! Tak možná proto řekl dnes příteli lékař, že má jíst hodně vnitřností, protože má málo železa! Musím mu jít v pondělí vynadat, co si dovoluje mu doporučovat taková svinstva!! :-D:-D:-D

akusa

24. 6. 2016 16:06

Vůbec ne!Veškeré vnitřnosti nejsou zdravé!Tak jak játra jako jediný orgán likviduje v těle toxíny,to samé u zvířat.Logicky, jaké tedy ty játra mohou být!!??

Rostislav

8. 3. 2016 19:26

Určitě budu vařit v zimě s dušenou v létě s čerstvou zeleninkou!:-p

dadka

26. 1. 2016 16:36

tak zítra vyzkouším,játra jsou koupená,doufám,že si pochutnáme:-p

Věra

28. 12. 2015 20:15

Lada:Ae houby tvrdá,když se patřičně prošpikují,tak nemají chybu a omáčka je výborná,navíc hovězí játra nevím proč by nebyla zdravá---a v knedlíčkách vám nevadí?

vilma vildomcova

14. 12. 2015 16:50

výborné a pokud to někomu nechutná tak jen proto,že neumí dochutit...játra to potřebují obzvlášť !!!!!!:-p

Iness Iness

27. 1. 2013 20:17

pavel:a co jsi čekal? Že játra budou mít chuť lososa? :-D.

pavel

27. 1. 2013 19:46

Dělal jsem minulý týden nic ohromujícího už to dělat nebudu.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 1. 2013 21:12

Mňam:-p:yes:Teda,teď jsi mě tou svou dobrotou opravdu navnadila:-*Drůbeří játýrka jsou na takovéto rychlovečky nejlepší:yes:

aisha

22. 1. 2013 05:52

Drubezi jatra muzu na jakykoliv zpusob..hezky receptik..:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jatýrka v pikantním těstíčku kureci jatra v pikantnim testicku jatra v pikantním testicku jatra v testicku jatra v pikantnim kabatku jatyrka kuřecí maso v pikantním těstíčku kuřecí játra v pikantním kabátku játra v pikantním těstícku kuřecí játra v těstíčku smažená kuřecí játýrka mnam jatyrka jatyrka mnam fajn jatýrka kuřeci jatra na pikantno smažená kuřeci játra dia v těstičku jatýrka s vejci dabelska jatra v testicku kuřecí játýrka drubezi jatra dia

Suroviny: játra drůbeží, mouka hladká, mléko, vejce, paprika sušená pálivá, pepř, sůl, olej

TopRecepty.cz

Jatýrka v pikantním kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJln