Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Silvestrovská obložená mísa

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 1. 2013 14:21

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie4 885 kJ / 1 168 kcal
Bílkoviny182,75 g
Tuky41,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 513 mg
Sodík 6,23 g
Sůl14,75 g
Sacharidy15,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochoutkový salát zde: https://www.toprecepty.cz/recept/27420-pochoutkovy...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetlana Svetlana

29. 10. 2014 14:29

Pepe:
Mne žaľ, čto ja smešala v obsuždenii ;-)

Pepe

29. 10. 2014 14:25

Svetlana:
Izvinite, ya Vas nesprašival.

Pepe

29. 10. 2014 14:20

spagetka:
Ospravedlnujem sa za preklepy:
Vzdy sa otvorí len ten domáci (miestny).
...a mi to...

Verte mi, ze si to nevymýslam, nemám dôvod. Nebol by som sa na sunku pýtal, keby som to bol vo wikipédii ceskej ci slovenskej zistil. Jednoducho to nejde.
Dakujem za pochopenie.
S pozdravom Pepe

spagetka spagetka

29. 10. 2014 14:15

Svetlana: souhlas :yes::yes::yes::yes::yes: to nemáme syny informatiky :-D:-D:-D

spagetka spagetka

29. 10. 2014 14:15

Pepe: co je geniálního na tom, když si do adresy napíšu wikipedie a pak jen volím jazyk :-O:-O:-O:-D:-D:-D:-D.
http://www.bing.com/search?q=wikipedia&src=IE-Sear...

Svetlana Svetlana

29. 10. 2014 14:13

...nooo, nemyslím si, že bych byla génius, ale když za "wikipedie" dáte cz, máte českou, když sk, máte slovenskou, když pl, máte polskou...takže se nedomnívám, že by byl problém se na místní wikipedii dostat, když člověk i negeniální logicky uvede adresu ;-)

Pepe

29. 10. 2014 14:08

spagetka:
Nie každý je génius ako Vy...
Vždy sa to otvorí na !miesny" Google.
Moji synovia sú inžinieri informatici a my to už viackrát potvrdili.
Zrejme Vy...

spagetka spagetka

29. 10. 2014 14:00

Pepe: Dost "zajímavá" informace, jak je možné, že jsem se v Německu, Polsku, Itálii a Francii dostala do jakékoli zahraniční wikipedie:-O:-O:-O:-O ???? Asi neumíte zadávat. je nessmysl, aby wikipedie byla určena jen pro jeden stát, kde jste. proto je to šiřitelné internetem na celém světě.

Pepe

29. 10. 2014 13:56

Jaaja:
V zahraničí je nemožné dostat sa do wikipédie či už českej, alebo akejkolvek z iného štátu, než v ktorom sa práve nachádza počítač (Internet). A kedže šunková saláma neexistuje nikde inde, chcel som vediet, čím sa líši od šunky. Teraz už viem, že je to odpad.
Dakujem za link.

Pepe

28. 10. 2014 22:53

tejaja:
Dakujem, aj ked to nie je vysvetlenie na môj dotaz.
Pýtal som sa preto, že ak existuje šunka, ale tiež šunková saláma, predpokladám, že okrem názvu sa niečim líšia. Ak nie, tak niekto z nepochopitelných dôvodov používa raz jeden a raz druhý názov. V recepte sú ale oba...

Pepe

28. 10. 2014 21:40

Mám otázku pre p. autorku receptu:
U nás, ako predpokladám v celom civilizovanom krestanskom svete, existuje šunka.
Vo Vašom recepte sa ale objavuje aj šunková saláma. Cím sa líši od šunky? Je to nejaká česká špecialita?
Syr s názvom eidam je česká verzia syru Edam, nazvaného podla mesta pôvodu?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: obložené mísy zlín obložené salamove misy obložené tácy salámová obložená mísa jednoduché obložené mísy obložené mísy recepty recepty na obložené mísy obložené mísy salámové obložene misy vanocni oblozene misy obložená mísa pro 10 lidí jak udelat oblozenou zeleninovou misu obložená mísa solamove misy salamove oblozene misy obložená mísa pro 6 lidí jednoduchá obložená mísa oblozena misa postup obložená mísa recept oblozena salamova misa

Suroviny: salát, šunka vepřová, salám šunkový, salám suchý, sýr eidam, okurka čerstvá, paprika čerstvá červená, čabajka

TopRecepty.cz

Silvestrovská obložená mísa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBYz