Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelná omáčka

Kysané zelí funguje jako přírodní probiotikum. Klobásky a sádlo svou bohatou chutí skvěle doprovodí lehké, křupavé a dietní čerstvé bílé zelí. Zkrátka – dokonalá kombinace zdraví a chuti!

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

17. 1. 2013 14:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 851 kJ / 442 kcal
Bílkoviny12,10 g
Tuky2,51 g
Vláknina21,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Určitě bude chutná i " bílá " varianta bez papriky.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

17. 1. 2013 16:04

:yes: uloženo k realizaci:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

17. 1. 2013 15:34

:-p:yes::-K

rebeka rebeka

17. 1. 2013 14:37

tak, a teď nevím, kterou tu majdu udělat.. tuto, která vypadá náramně fest jakože joooo:-p:-p:yes::yes: nebo tu bramborovou:-S:-D
no nic, jedno po druhém.. bramborajda čeké v sekci "na odzkoušení" dýlc.. tato frajerka bude muset, holt, počkat:-D:-D:-D

nofrona

17. 1. 2013 14:30

:yes::-p:-p

aaadobromila

17. 1. 2013 14:30

1974andrea: No tak já ho právě podobně dělám. Dávám jak ty brambory ( nemusím pak vlastně už vařit zvlášť přílohu ) a dávám právě kysané i čerstvé ( nejlépe to špičaté ). Ono je hodně variací a způsobů... ;-) Foto máš moc pěkný.

1974andrea 1974andrea

17. 1. 2013 14:27

aaadobromila:Já myslím, že segedýn se dělá pouze z kysaného zelí a vepřového masa, brambory do něho asi taky nepatří. Ale kdo ví, třeba ho tak někdo dělá;-)

srettka

17. 1. 2013 14:16

Kde je zelo, najím se spolehlivě a spokojeně i já:-p:yes:

aaadobromila

17. 1. 2013 14:14

Krásné! Řekla bych, že dle ingrediencí je to dost podobné Segedýnu, no ne? Bude to dobré!

Jitkas

17. 1. 2013 14:09

Oh, to je krasa, dobrota uzasna!!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelná omáčka zelná segedin z hlavkoveho zeli omáčka zelná segedínský guláš z hlávkového zelí zelna omáčka recept omacka ze zeli bílá zelná omáčka zelná om áčka receept na zelnou omačku hlávkové zelí omáčka omáčka se zelim nazev segedín z klobásy omačka segedin omáčka s bílého zelí bílá omacka ze zelí zelna bila omačka omáčka recept omacka z hlávkového zelí zeli omacka

Suroviny: zelí bílé, zelí kysané, klobása, brambory, smetana na vaření, cibule, česnek, kmín drcený, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, majoránka sušená, máslo, mouka hladká, vývar masový, sůl

TopRecepty.cz

Zelná omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PJmy