Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský medový krémeš

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

15. 1. 2013 18:32

Suroviny pro 35

35

Nutriční hodnoty

Energie23 833 kJ / 5 696 kcal
Bílkoviny107,25 g
Tuky293,69 g
Vláknina9,99 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 3,49 g
Sůl1,80 g
Sacharidy640,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ja som miesto práškovej šľahačky dávala rastlinnú šľahačku, ostáva dlhšie tuhá a chutí lepšie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 3. 2013 22:20

yanull: Ale to není pudink ,je to jenom základ pudinku ! Dochutit se dá jak potřebuješ, třeba karamelem,ovocem vanilkou,rumem ,ořechy ,rozpuštěnou čokoládou atd. :-p:-p:-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 3. 2013 21:58

magdalenka: Tu, co jsi mi poslala dopoledne jako "provokaci"!

Fotku mi prosím poslala v pul jedenácté,když jsem šilhala hladem!
Od té doby nemyslím na nic jiného jenom na ten krémeš ! ;-( Vznáší se mi okolo účetních kolonek a Pavlovuv pes je proti mně ......
Nemám čas nic upéct ,dělám daně a jsem od rána u počítače !;-(
Není tohle týrání ! Kolik té mouky do krému dáváš ,navršené lžíce, nebo zarovnanané,už to nevydržím ,musím upéct!:-D

magdalenka magdalenka

3. 3. 2013 10:41

Pridávam foto, včera na rodinnej oslave mal veľký úspech!

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 3. 2013 18:45

Ten se mi líbí ,hodně moc! :-p:-p:-p:-p Už šel k vyzkoušení !:-D

magdalenka magdalenka

1. 3. 2013 16:36

Do krému som dala tri vrecúška vanilkového cukru, mohla som aj štyri, hoci v recept nie je uvedené ani jedno balenie. Použila som rastlinnú šľahačku - 500 ml a na vrch som dala čokoládovú polevu. Zajtra sa bude krájať, ale už teraz vidím, že je to skvelé!(degustácia odkrojkov, krému, šľahačky a čokolády dopadla dobre) Recept je dobre napísaný, postupovala som presne podľa postupu.:yes:

magdalenka magdalenka

21. 2. 2013 18:09

predpokladám, že zo surovín na krém ti vypadol vanilkový cukor...

Zdenka1

16. 2. 2013 00:12

magdalenka:na potření jednoho plátu mi stačila 1 čokoládová tyčinka. Rozpouštím na sporáku.

magdalenka magdalenka

15. 2. 2013 11:20

Zdenka1:máš to ukážkové! Mám dotaz - koľko ľadových gaštanov, tyčiniek si použila? A si ich len rozpustila v mikrovlnke? Dík.

Zdenka1

15. 2. 2013 11:10

Medové pláty jsem koupila. Šlehačku jsem použila rama cremefine. Čokoládouvou polevu tvoří rozpuštěné ledové kaštany. Příprava krému je otázkou chvilky. Za mimimum času se dá vytvořit krásný a chutný zákusek, který zvládnou i nezkušení. Doporučuji všem:-p:yes:. Přidávám bod a foto.

rebeka rebeka

16. 1. 2013 23:42

moc hezké, moc:yes::yes::-K:-K

yanull yanull

16. 1. 2013 06:20

Dovolím si odpovědět na otázku, co je zlatý klas, tímto odkazem:
http://www.srecepty.cz/ingredience/prasek-zlaty-kl...

houslicky

16. 1. 2013 01:00

Co je to "Zlatý klas" ?
:-O

Pajaska Pajaska

15. 1. 2013 21:59

Tak toto bych si s chutí dala a taky brzy vyzkouším.Klas doma mám.:yes::yes:

magdalenka magdalenka

15. 1. 2013 21:52

:yes: Je skvelý...pred pár dňami som zháňala recept, lebo som ho kdesi zapotrošila...:-p:-)

Olga

15. 1. 2013 21:06

...ano, možem len potvrdiť, robievam , je vynikajúci.:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: medový krémeš kremeš francouzsky kremes krémeš recept medovy kremeš recept francouzky kremes kreméš na plech francousky kremes kremež francuzky krémeš francouzské kremeše krémeš medový franocouzský medový krémeš medove kremeše franocouzský medový krémeš úžasný krémeš francuzsky kremes francouzské krémeš recept na kremeš francouzský krémež

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, rum, vejce, žloutek, soda jedlá, tuk hera, med, mléko, zlatý klas, mouka polohrubá, žloutek, máslo, cukr moučkový, šlehačka v prášku, mléko

TopRecepty.cz

Francouzský medový krémeš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/13x0