Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žvej - žužu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

2. 2. 2013 19:03

Suroviny

Porce: dle strávníků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 006 kJ / 1 436 kcal
Bílkoviny216,36 g
Tuky57,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 700 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy14,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha dle vlastního výběru, já dělala halušky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka8

3. 2. 2013 17:05

Vařím podobné,ale bez hub,kýtu,porek,trochu zázvoru,vajíčka bez bílků,protože solamyl sráží a není to správně pudinkový,dost cibule a koření dle chuti,možné i podlít vínem..doma hodně oblíbené jídlo a hlavně rychlé,někdy ani nenakládám dopředu,jen nechám chvilku v lednici

savlinka savlinka

3. 2. 2013 12:58

Alexiss:;-)

savlinka savlinka

3. 2. 2013 12:58

rebeka:to si piš bylo to výborné;-)Donesla jsem i dnes do práce a jak jim chutnalo:-)):-)):-)):-))

savlinka savlinka

3. 2. 2013 12:57

jarda Kadic::yes::yes::yes::yes:;-)

rebeka rebeka

3. 2. 2013 09:34

jarda Kadic: žužu:-D:-D:yes: ať se to jmenuje jak chce, věřím, že si u šavlíčků pochutnali;-):-):yes:

Alexiss Alexiss

3. 2. 2013 09:11

jarda Kadic::yes::yes::yes: souhlas,reagovala jsem prakticky stejně o 2 komentáře níže :-))

jarda Kadic jarda Kadic

3. 2. 2013 09:01

Mao: Pokud jsi se nevšiml, Savlinka psala Žvej žužu, tak co se čílíš, žádná čína to není, pokud chceš poučovat, tak se zaregistruj a ukaž , co umíš(pokud už nejseš a jenom se bojíš, aby jsi se neztrapnil/a):no:

savlinka savlinka

3. 2. 2013 06:18

Alexiss::yes::yes::yes:recept už dělávala moje maminka,když jsem byla malá a já po x letech jsem ho uvařila také:-)).

Alexiss Alexiss

2. 2. 2013 23:17

To je debata! Já jsem to pobrala tak,že autorka jídlo uvařila i nazvala podle svého (vždyť "žvej-žužu" snad neznamená nic). Nikde v receptu není ani zmínka o tom,že se jedná o čínské jídlo. Určitě to bude dobré, vůbec jsem to rozpitvávání nepochopila. :-?:-D

Bibinka Bibinka

2. 2. 2013 23:01

Šavli, hezky barevné to máš a jistě je to dobré, ať se to jmenuje jakkoliv, dávám 5.bod:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2013 22:41

http://www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=18...

Dovolím si to udělat rozklikávací;-)

ivulinka ivulinka

2. 2. 2013 22:31

Mao::-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Mao

2. 2. 2013 22:29

Až to tu ovládnou číňani, zavřou vás za prznění čínského kulturního dědictví.

Jinak jste zprznila recept na mu-šu - vepřové se zelím a houbami - ovšem s jidášovým uchem, nikoliv s libovolnými houbami. Z koření sem patří zázvor, chilli, česnek a sečuánský pepř.

O tom jak je to se žvejžužu - viz článek

www.cinsky.cz/index.php?page=comments&id=183&lang=cs

jarda Kadic jarda Kadic

2. 2. 2013 20:34

Tož děvčica,to se ti povídlo toto Švejkovo žužu, já si to uložím a někdy zkusím:-K:-K:yes::yes::yes:

michalson michalson

2. 2. 2013 20:21

:yes:rychlý recept :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zvejzuzu švejžužu žvej žu žu žužu recept žužu švej-ču-žou švejžužu z vepřové kýty švej šu žu čína s jidášovým uchem šuej žužu sveižužu zvej zu zou recepty s jidášovým uchem zvej ču žou žvej-žu-žu recept na žužu vepřové švej ču zu svej zuzu žvej-žužu švej-ču žou recept

Suroviny: plecko vepřové, vejce, solamyl, sůl, pepř, koření kari, masox, pórek, houby sušené, olej

TopRecepty.cz

Žvej - žužu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wg5w