Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zámecký paprikáš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

30. 1. 2013 17:23

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 688 kJ / 1 121 kcal
Bílkoviny10,97 g
Tuky101,82 g
Vláknina21,37 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

4. 2. 2013 00:28

Nikina: já jsem žádnou fotku nezaznamenala, a to jsem se k receptu vracela dost často, zvláště, když jsem ho připravovala. Podle komentářů se ta fotka asi musela objevit až po mých.
:-( Zaráží mne, že autorka kopíruje recepty bez rozmyslu, aniž si je přečte, tudíž i s chybami (zde smetana - už je naštěstí v rcp smazaná).

Nikina Nikina

3. 2. 2013 20:04

Nadja: to nebyla narážka na Tvá fota, ale právě na foto, které jsem vložila - a následně smazala "autorka" receptu a na které reagoval pak i Colombo
;-)

Nadja Nadja

3. 2. 2013 19:49

Nikina: zrak Ti slouží dobře, ale jak píši o něco doleji, vařila jsem podle popisu a zbyla mi smetana. Tak jsem z části šťávy udělala i druhou variantu se smetanou, ale je možné, že jsem jí dala poněkud více.

Nadja Nadja

3. 2. 2013 19:43

misagl: Která Tvoje fotka je tak hrozná - já tu nevidím žádnou:-!:-!:-!
:-? a která z těch fotek, které jsem vložila já, se Ti zdá tak hrozná - nebo snad všechny??? Klidně je smažu.
:-(( Pokud odněkud kopíruješ recept, tak si ho nejdříve pořádně přečti a nekopíruj ho i s chybama - viz link od Colomba.:no:

Colombo65 Colombo65

3. 2. 2013 17:44

misagl:
... chuděrko, ten starej mobil tak blbě fotí, zavolej do Blesku, tam tu Tvoji fotku mají krásně ostrou:-D:-D:-D
http://recepty.blesk.cz/clanek/recepty/395/zamecky...
... jak dlouho z nás tady budeš dělat bl......:-//:no::no::no:

Nikina Nikina

3. 2. 2013 16:40

No což o to, mě to hlavně přijde jako úplně jiné jídlo, ale třeba mi už neslouží zrak :-//

misagl

3. 2. 2013 16:37

Ach jo mam mám starý tel.. a ty fotky jsou fakt hrozné.

Nadja Nadja

3. 2. 2013 16:32

Nakonec jsem ještě do části šťávy přidala tu smetanu, která byla uvedena v surovinách, ale už chyběla v popisu.
:-O:-O:-O A tak si můžete vybrat ze dvou různých jídel - viz fotografie.
Nám chutnají obě.

Nadja Nadja

3. 2. 2013 15:19

misagl: Paprikáš jsem udělala podle popisu (jen jsem šťávu necedila, máme v ní rádi cibuli), ale zbyla mi smetana ....:-?:-?
Nedávala jsem žampiony - rodina je nejí.
:-O Takže to asi mělo být kuře na paprice se smetanou .....?

Jana Komárovská

1. 2. 2013 00:01

misagl:
Môžete vymazať môj dotaz, je to OK.

misagl

31. 1. 2013 20:55

paprikáš omylem sem se přepsala.:-)

Jana Komárovská

31. 1. 2013 19:12

Paprikáč alebo paprikáš?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový guláš oty jiraka paprikáš kuře na paprice se smetanou drůbeží paprikáš kuře na paprice s žampiony kuře na paprice se žampiony top recepty kuře na paprice s zampiony bramborovy gulas podle oty jiraka kuře se žampiony na paprice zampiony na papryce recepty na paprikac veprovy kure na papryce s žampiony paprikáše paprikáč z kurecich stehen videorecepty z mletého masa podle polhreicha bramborovy gulaš od oty jiraka vaření oto jiraka zamecke žampiony jak udělat smazanou cibulku oto jirak bramborovy gulas

Suroviny: kuře, olej, cibule, paprika sušená sladká, voda, mouka hladká, žampióny, feferonka, kmín celý, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zámecký paprikáš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJX3