Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosky - sněhové s kokosem

Vánoce jsou za dveřmi a shon se na nás valí ze všech stran. Pokud vám přebývají bílky, mrkněte na náš recept na kokosky, které budete mít hotové raz dva. Nadýchané kousky, zvenku křupavé, uvnitř vláčné, vás ohromí.

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min + doba sušení

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava, + doba sušení)

5. 12. 2008 12:35

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 374 kJ / 567 kcal
Bílkoviny6,30 g
Tuky34,03 g
Vláknina6,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy55,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle toho, kolik máme bílků si množství cukru a kokosu vynásobíme.

Více o pečení sněhového pečiva na http://www.toprecepty.cz/tipy-a-triky.php

Můžeme je použít jako polotovar k receptu:http://www.toprecepty.cz/recept/3307-plnene-kokosk...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdeňka

11. 12. 2011 14:56

Tak jsem dneska taky zkusila tento recept, líbí se mi, jak je jednoduchý :) Už je mám v troubě, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :)

janacholevov@seznam.cz

7. 12. 2011 15:59

jsou to super pusinky né kokosky moc:-)) chutnají budou mít určo úspěch díky Jana

Jackie

28. 7. 2011 08:34

Letos je vyzkouším:-)
Doufám, že budou tak krásně bílé, jako na fotce. Kokosky mi totiž pokaždé zhnědly;-)

Monca.H. Monca.H.

20. 5. 2011 08:12

Tyhle kokosky jsou bezkonkurenčně nejlepší,kdysi jsem tento recept objevila v nějakém časopise a od té doby jiné NE!Zkoušela jsem asi 5 druhů,ale tyhle mají vážně nejlepší chuť.Dělám ze 4násobné dávky a cukr dávám moučka.Mám z toho 2 plechy po 30-ti středně velkých kokoskách.Dělám i během roku,protože čekat do Vánoc..to je vážně dloouhá doba:-))

Hella

5. 12. 2010 18:22

Troubu nechat zavřenou. Nebo můžeš na nízkou teplotu péct déle, ale takhle se ušetří energie. Tohle je pečivo, které se vlastně jen suší. Když budeš péct na vyšší teplotu, tak se rozteče a okraje se zbarví. Nechávat troubu otevřenu by nemělo smysl. Za chvíli vychladne, to můžeš rovnou plech vyndat.

pusinka20

3. 12. 2010 16:28

chtela jsem se zeptat tu troubu mam nechat otevrenou nebo zavrenou....po te pul hodine az do toho rana kazdy to pise jinak tak envim dekuji moc

koky- koky-

22. 12. 2009 20:31

Tak dopadli moc dobře jsou výborné,jen jsem nedala kokos aby to byly jen sněh.pusinky.,dovolila jsem si vložít foto:-).Namočila jsem je z půlky do čokolády a dnes je dělám znova a dala jsem mandlové aroma a jsou takové do růžovoučka,ale ještě se suší v troubě:yes::-p Výborný recept:yes: uděluji plusový bodík!

kamila

20. 12. 2009 18:34

kokosky mam už hotové,krásně bílé,jen mě nebavilo kontrolovat pořád troubu:-)sušila jsem to asi hodku na necelých 100

koky- koky-

19. 12. 2009 19:35

Vypadají skvěle jdu je hned zkusit:-p;-):-D

Karin

8. 12. 2009 13:04

Já je chci dneska udělat tyhle pusinky kokosové tak jsem zvědavá jestli se mi povedou tady na obrázku vypadaji krásně bíle tak doufám ,že taky takové budu mít:-)

Scarlet-pl Scarlet-pl

7. 12. 2009 21:33

já jsem ale střevo....recept je rychlý a jednoduchý na první várku jsem zapoměla a nechala je v troubě třicet minut a skončily uplně na uhel ale ta druhá dopadla výborně akorát stačilo pect jen patnáct minut....asi je to troubou uděluji bodík:yes:

Elina

7. 12. 2009 20:12

Teď jsem koukla a jsou to ty nejjednoduší kokosky

Elina

7. 12. 2009 20:11

Ahoj Hello!Chci se tě prosím tě zeptat,to do toho těsta dáváš celá vejce?Jsem asi za blbku,ale já myslela,že kokosky se dělají jen z bílků.Myslím tím ty kokosky z té internetové adresy ,kterou jsi tam napsala.Chtěla bych je potom naplnit,teda jestli je zvládnu:-S.Na kokosky jsem totiž levá,zkoušela jsem kolikrát a výsledek byl skoro vždy chabý.:no:Dik

Hella Hella

6. 12. 2008 00:54

Mám několik receptů na různé kokosky. S bílým vínem, ze Salka, šlehané nad párou, se strouhankou, s kakaem, atd. Problém je v tom, že nám podle těch ostatních receptů chutnají jako kupované. Pokud má někdo zájem, můžu recept dodat. Velmi dobré jsou taky uveřejněné http://www.toprecepty.cz/recept/1809-nejjednodussi.... Dala jsem k nim fotku, ty peču také a jsou vynikající. Tyto kokosky je pak možno plnit např. http://www.toprecepty.cz/recept/3307-plnene-kokosk...

alenaaa alenaaa

5. 12. 2008 16:40

problém je, že to spíše jsou kokosové pusinky, recept na pravé kokosky snad nikdo nemá,:-(

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kokosky z bílků kokosove pusinky kokosové pusinky z bílků kokosové pusinky recept rychlé kokosky z bílků nejlepší recept na kokosky kokosky recept pusinky z bilku nejlepší kokosky kokosky kokosky pravé recept na kokosky z bilku recept na kokosové pusinky nejlepší kokosky z bílků kokosové pusinky recept rychlé recept kokosky z bilku nejlepší kokosové pusinky pusinky recept pusinky kokosové recept kokosove pusinky

Suroviny: bílek, cukr krupice, kokos

TopRecepty.cz

Kokosky - sněhové s kokosem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpwr