Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mořská ryba v papilotě

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

28. 1. 2013 20:48

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 113 kJ / 744 kcal
Bílkoviny0,70 g
Tuky82,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Díky papíru zůstane ryba šťavnatá,není vysušená.Tato ryba je asi cípal,ale stoprocentně to nevím.Je to už déle a nebyl čas na přidání receptu.Měli jsme poprvé,byla chlazená vakuovaná a moc nám chutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

29. 1. 2013 19:31

Pajasko,receptík se mi líbí:-*Hezky jsi rybku připravila:-p+8:yes:

Pajaska Pajaska

29. 1. 2013 13:54

rebeka:Kdybys mne zabila,tak si nevzpomenu co bylo napsáno na obalu.Než jsem vložila recept uplynulo půl roku.Jestli je to stopro chcípal nevim,ale byl moooc dobrý.:-))Mrtvý teda byl stoprocentně.:-)) Dokonce jsem ho hledala na netu,podle toho jak vypadal,jenže nejpodobnější byl cípal,no. Kupovala jsem ho v létě,že jako ugriluji,no ale nakonec nevyšlo počasí,tak jsem ho vrzla do papíru.

rebeka rebeka

29. 1. 2013 13:50

Pajaska::-O:-O cípal, pravíš:-O:-?:-? totok neznám, ale na rozdíl od Remkojc, jsem zase vědíla, co je to papilot:-D:-D:-D
ať tak či onak, vypadá to dooost dobře:-p;-):-):yes::yes:

Pajaska Pajaska

29. 1. 2013 13:38

srettka::-D:-D:-D:-D Tvé komentíky pobaví a zlepší náladu.:-K:-K

Jinak pro info http://cs.wikipedia.org/wiki/Papilota
No já jsem udělala po svém,srdce nepotřebuji na pekáči.;-):-))

nofrona

29. 1. 2013 11:31

:-p:-p:yes:

srettka

29. 1. 2013 10:44

to vypada paradne:-p taky jsem si rikala, co je ta papilota:-S vim, ze to byly natacky:-D ze by tedy nakaderena ryba? :-D a vona rybka pecena v papirovem spacaku:-)) a jak po tom spanku vypada puvabne:-p:yes:
p.s.prima napad:yes:

spagetka spagetka

29. 1. 2013 10:12

To vypadá moc chutně, udělám ;-):-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2013 21:22

Pajaska: ahááá!!:-O:-D:-D:-D:-D...:-8

Pajaska Pajaska

28. 1. 2013 21:18

maria64:Jasně,lze použít různou rybu a bylinky a přidat lehce nějakou zeleninku nevýraznou,aby nepřehlušila chuť ryby.No i když ,jak se to vezme,někdy je to žádoucí,při dnešních nabídkách.;-):-)Chlazené ryby jsou vždy chutnější.Sladkovodní ryba lze také,takový candátek...hmmm.;-):-)Jo a v neposlední řadě je to pak bez mytí nádobí.

Pajaska Pajaska

28. 1. 2013 21:14

Jana Remkova:Jani,to je odborný název...,papilota je ten papír, původně pergamen.Je to způsob přípravy.;-)

maria64

28. 1. 2013 21:02

To vypadá dobře, šel by tak udělat i losos? Já ho dělám na bylinkách na pánvi. Ale takhle by to možná bylo lepší. :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2013 21:01

Nevím, co je papilota, ale ta ryba vypadá k sež....í:-8:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: papilota losos v papilotě co je papilota cípal recept recept na mořskou rybu mořska ryba mořská ryba recepty morska ryba recept cípal recepty recepty na mořské ryby mořská ryba na másle mořské ryby wikipedie ryba cipal ryba z papíru mořské ryby recepty recepty v papilote pečena ryba v papilotě recept cípal na ryby jak si udelat cipala

Suroviny: ryba mořská, máslo, koření provensálské, limetka, sůl mořská, pečící papír

TopRecepty.cz

Mořská ryba v papilotě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wgZM