Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kuře "eintopf"

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

26. 1. 2013 18:03

Suroviny

Porce: podle počtu strávníků a velikosti pekáče

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pátrala jsem dost svědomitě, ale stejný recept jsem nenašla. Pokud někde je,nebijte mě prosím,a le za upozornění děkuji. Je to u nás velice oblíbené jídlo, na tento postup jsem přišla před pár lety po stěhování, kdy jsem neměla skoro žádné nádobí .Doporučuji tam všeho dát spíš víc, než méně, je to jedlé a trochu se to scvrkne. Podlévání je individuální, každá zelenina pustí jiné množství vody. Lze i houby.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

15. 6. 2022 21:56

casino: Já teda neosušuji, opláchnu, nasolím a zbytek koření..osušuji jen lososa na gravlax..:-)

casino casino

15. 6. 2022 21:41

Na tomto rcp jsem se objevil spíše náhodou při hledání rcp na OBYČEJNÉ pečené kuře bez příkras, tedy pouze KUŘE, SŮL, KMÍN (a příp. máslo na závěr)
Myslíte že se TOP takový rcp vynachází, he? :-)
***
Jsem Pokuston :-D
Často se píše, že omyté kuře se před solením OSUŠÍ
Dnes jsem osušil pouze polovinu ptáka (podélně, ne napříč :-8
No, po upečení to vyšlo, ať osušené či neosušené, nastejno:-! :-):-Q:-D

magdalenka magdalenka

15. 6. 2022 15:24

casino: na druhej fotke autorky je vidno, co myslela tym licem dospodu. :-8

Eja57 Eja57

15. 6. 2022 14:31

casino: nu, výklad může být dvojí...líce jako tvář...líc kůže...oboje je prostě kůží dolů...si tedy já myslím:-8

casino casino

15. 6. 2022 13:22

:-K
"Navrch rozložit osolené kousky kuřete, lícem dospodu."
No, vím kde asi má kuře biskupa...
...ale kde má kuře líc, jest mi pouze domnívat se;-)

Pajato Pajato

4. 12. 2018 11:02

kde sezenu ty netopyry?? :-D:-D:-D vypada to zajimave, urcite zkusim :yes:

Alexiss Alexiss

13. 2. 2013 16:26

Michaela Medkova: To mě těší a děkuji za foto. Včera jsem pekla opět,je to u nás velice oblíbené a vděčné jídlo.Tentokrát byly kuřecí čtvrtky,kousek uzeného bůčku,mimo jinou zeleninu řapíkatý celer.Pekáč je prázdný. :-)):-)):-))

Michaela Medkova Michaela Medkova

13. 2. 2013 14:31

Miluji jídla z jednoho hrnce, pekáče a toto se zařazuje mezi ně:-p.Dnes byla křídla k obědu a chutnala i manželovi, který zeleninku nemusí.;-) Ukládám mezi oblíbené, určitě zopakuji a posílám bodíčka. Přidávám fotečku.

Alexiss Alexiss

26. 1. 2013 22:10

kozel:Promiň,já to špatně pochopila,ty jsi měl na mysli stránky,ne soutěž.Marodím,tak se nudím,rozhlížím se-ale tam vlastně o vaření nejde.V pondělí hurá do práce,už se těším,ale na Top-recepty určitě nezanevřu.:-p;-)

kozel

26. 1. 2013 22:01

Alexiss, v žádném případě, já jen, že Tvé jméno znám tam odtud a pár dnů jsi tam nebyla.:-8:-))

Oskeruska

26. 1. 2013 20:16

delavam podobne uz dlouho a je to vyborne:-K:yes::yes:

JanaB1

26. 1. 2013 18:22

Recept se mi líbí. Určitě v létě vyzkouším, až bude vlastní zelenina ze zahrádky.:yes: Chce to bodík.:-))

Alexiss Alexiss

26. 1. 2013 18:18

kozel:Většinou dělám špalíčky (spodní stehna),pán domu nerad obírá.Tento víkend jsme ale s mladou samy.To "Prostřeno" mám brát jako invektivu?Ještě,že mě jen tak něco neurazí.:-O:-)

jarda Kadic jarda Kadic

26. 1. 2013 18:15

nofrona: ba ne, to je kvočna, na červených vajíčkách;-);-);-) Pro případ, že bych si “rozflákal“veškeré nádobí, Ukládám,a přidávám bod:-)):yes::yes::yes:

kozel

26. 1. 2013 18:09

:-DAlexiss, pěkného netopýra jsi vytvořila. A teď hupky do Prostřena.:yes::yes::-)):-)):-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene kure kuřecí eintopf kuře do zlatova pečené kuře recepty kuře recepty jidla z kurete jak upéct kuře do zlatova pečené kuře do zlatova pečené kuře jinak jak okořenit kuře eintopf kuřecí čtvrtky recepty na pečené kuře jídlo z pečeného kuřete jidlo z kuřete jidla-z-kuřete pečené kuře foto recept na pecene kure kuře pečené na rajčatech a bramborách jídla z pečeného kuřete pečené kuře eitopf

Suroviny: kuře čtvrtky, brambory, mrkev, cuketa, paprika čerstvá červená, rajče, cibule, česnek, šunka sušená, sůl, pepř, šalvěj, koření grilovací

TopRecepty.cz

Pečené kuře "eintopf"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GKYJ