Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňačka z hlávkového zelí

Klasická zelňačka patří mezi nejznámější a velmi oblíbené polévky. Zkusíte použít hlávkové zelí místo kysaného? Jednoduchou přípravu zvládne každý a talíř horké a voňavé polévky krásně zasytí i zahřeje.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

2. 12. 2008 15:12

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 459 kJ / 349 kcal
Bílkoviny14,99 g
Tuky2,68 g
Vláknina26,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 468 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy54,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jikotka Jikotka

16. 10. 2012 21:13

ricardo:To jsem ráda že zelňačka chutná v takové dálce :-K:-K:-D

ricardo

16. 10. 2012 20:25

bydlim v andaluzii uz 25 let a varim rad zelñacka je superwww.toprcepty.cz

Katka

31. 3. 2012 12:12

Jednoduchý receptík a opravdu výborně chutná!:-):-):-)Děkuji za něj!

Alena.Safr

9. 9. 2010 18:04

:-8 jo - a mám ji taky do červena - díky klobásce a paprice, díky za skvělý recept:-K

Alena.Safr

9. 9. 2010 18:02

právě jsem ji dovařila - opravdu je to mňamka, mám ji na zejtra k obědu, dávám bodík a vřele doporučuji:yes:

Jikotka Jikotka

9. 9. 2010 16:57

Viktore(nereg.)určitě 4 porce jsou :-K

Viktor

9. 9. 2010 16:46

Kolik porci z te 1/4 hlavky je?

heduška

25. 1. 2010 22:02

:yes::-)byla mnam ikdyž bez klobásky:-*

Paprika Paprika

30. 11. 2009 12:04

Mňam:-p:-p :yes::yes: ;-)

Jikotka Jikotka

29. 11. 2009 16:27

Mirco,je lepší přidat fotky než aby bylo plno podobných receptů :yes::yes::-D:-D:-D

mirca75 mirca75

29. 11. 2009 15:56

Jiřinko:-)jen jsem nevěděla,jestli tu chceš mít i jinou barvu;-):-D.Přišlo mi škoda dávat recept znovu,jen kvůli přidané ml.paprice;-).Díky

Jikotka Jikotka

29. 11. 2009 15:45

Mirco,nikdy neuškodí když přidáš fotky,tvoje verze je určitě také dobrá...:-p:-p:-K

mirca75 mirca75

29. 11. 2009 15:33

Jiřinko:-)jestli ti to nevadí,přidám k tobě fotky mojí verze zelňačky z hláv.zelí.Polévku dělám jako ty,jen dávám do základu mletou papriku a kousek špeku.Tudíž mám polévku do červena;-).Snad ti to nebude vadit-kdyžtak fotky odstraním;-).A posílám boďku č.6.

panvicka

22. 11. 2009 10:37

Dávám bodík, ta nemá chybu i dcerka, která zelí nejí snědla dva talíře.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 12. 2008 18:08

Já tu polívku znám pod názvem Kozí brada a moc díky za připomenutí, už ji dávám do oblíbených!! A Jiřko, máš to za 1!!!:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z hlávkového zelí zelna polevka z hlávkového zelí zelňačka z čerstvého zelí polévka z hlávkového zelí recept zelnačka ze sladkého zelí hlávkové zelí polévka polévka ze sladkého zelí zelňačka zelná polévka z čerstvého zelí polévka z čerstvého zelí polevka hlavkove zeli francouzská zelňačka polevka s hlavkoveho zeli hlávkové zelí recepty zelňačka s čerstvého zelí zelná polévka ze sladkého zelí zelňačka z čerstvého zelí recept recepty z hlávkového zelí polevka ze zeli polévka z nového zelí

Suroviny: zelí, brambory, klobása, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, kmín celý, bujón zeleninový, sůl, cibule, jíška, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Zelňačka z hlávkového zelí

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31PA