Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečený bůček s celerovohruškovou kaší

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2013 15:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie23 362 kJ / 5 584 kcal
Bílkoviny233,00 g
Tuky479,15 g
Vláknina44,15 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 5,61 g
Sůl13,08 g
Sacharidy62,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Apetit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

25. 1. 2013 15:41

Hosti, to je paráda a dobrota, já bych se do toho bůčku hned zakousla:-p;-) To víš já a maso, to je hotový. Máš 6.bod:yes:

vladi vladi

25. 1. 2013 15:32

:-O kalorická bomba! ale ta kaše z celeru a hrušek- to musím vyzkoušet-to jsem ještě nikdy neslyšela! - úžasné- servírované na krásném talíři.:yes:dávám boďana :yes:;-):-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2013 15:30

:-p:-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: luxusní pečený bůček bůček pečený pečený bůček apetit bůček s kaší vaření bůček vareni peceny bucek luxusní bůček peceny bucek na rozmarynu bucek v horkovzdusne troube buček na rozmarýnu bůček apetit luxusní vepřový bůček pomalu pečaný buček uzasny peceny bucek peceny bucek pečený buček recept pomalu peceny jaká je teplota pro pečení bůčku? peceny bucek v horkovzdusne troube bucek vareni

Suroviny: bůček vepřový, rozmarýn, sůl mořská, pepř čtyř barev, celer, brambory, hruška, smetana ke šlehání, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pomalu pečený bůček s celerovohruškovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oJOX