Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)

Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou omáčkou. Jídlo podávejte s rýží, hranolky nebo nudlemi.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby marinování

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby marinování)

1. 12. 2008 12:36

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 488 kJ / 834 kcal
Bílkoviny68,03 g
Tuky52,26 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,50 g
Sacharidy20,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K zelenině můžete přidat i žampiony. V originálním receptu jsou místo dýňových semínek arašídy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

adiss

7. 4. 2010 09:20

včera jsme měli na oběd a výborné. dávám bodík.

Nika08 Nika08

30. 11. 2009 13:35

:-pUdělala jsem do zásoby a zaařila jsem. Výborné:-p

Jarda

29. 11. 2009 23:11

A taky třeba zaměnit olivový olej za jiný, protože v Číně ho neznají...

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 1. 2009 17:33

Holky, ty fotky jsou úžasné:yes::yes:

Bibinka Bibinka

11. 1. 2009 15:29

Papričko, dovolila jsem si ještě přidat 2 fotky. Za recept děkuji- pochutnali jsme si, byly k tomu hranolky.;-)

Bibinka Bibinka

11. 1. 2009 15:19

Dnes bylo u nás http://toprecepty.cz/recept/3145-veprove-po-cinsku...naložené 3 dny a výborné:-p. Papričko dávám Ti jasně za 1 :yes:

Výbušná! Všimla sis- už to asi umím, jen musím vymazat tu úvodní adresu, tak Ď,Ď,Ď:-!:-D:-))

Paprika Paprika

9. 1. 2009 08:47

2 dny naložené masíčko je fakt o hodně lepší a rychle udělané. Dej pak vědět jak chutnalo.;-)

Bibinka Bibinka

8. 1. 2009 18:07

Papriko, právě jsem masíko naložila a o výkendu udělám. Vypadá to hodně jedle,mňam:-p:yes:;-)

jollka jollka

5. 1. 2009 19:15

Dávám za 1 :yes: také ozkoušíme

Hella Hella (moderátorka)

4. 12. 2008 20:41

Dávám 1 - moc jsme si dnes pochutnali. Nevím, jestli jsem zpočátku šetřila kořením, ale něco tomu scházelo, tak jsem přidala lžíci kečupu a lžíci obyč hořčice. Zelenina byla křupavá - prostě vynikající.

Paprika Paprika

2. 12. 2008 11:15

Lusindo, ještě takovou poznámečku, nemáš tam málo zeleniny? Já vidím samé maso. Zeleniny mám vždy (na objem) dvojnásovné množtví, ona se hodně speče. Beru to jako jeden ze způsobu, jak chutně dostat do manžela zeleninu.;-)

Paprika Paprika

2. 12. 2008 11:04

U nás to bylo tentokrát také z kotlety, ale když mám plecko a je naložené opravdu 2 dny, tak je to neuvěřitelně křehké maso.;-)

Lusinda79

2. 12. 2008 10:51

Asi 5 hodin Papričko, použila jsem kotletu takže to bylo měkké krásně i skvěle vychucené.Kýtu bych samozřejmě nechala minimálně 24h.

Paprika Paprika

2. 12. 2008 10:45

Lusindo, jsi šikulka,:yes: ale jak dlouho jsi měla naložené to maso???:-O:-O Nebylo tvrdé?:-O:-O Čím déle je naloženo, tím kratší potřebuje tepelnou úpravu. David mi to právě vysvětloval, že v číně jsou tak chudí, že to musí ta kuchařka stihnout na 2 polínkách uvařit pro celou rodinu i s polívkou. :-D:-D;-)

Lusinda79

1. 12. 2008 19:54

Takže já jsem dnes večer uvařila, udělala jsem jen jednu záměnu, červenou papriku jsem vyměnila za hrášek.Fotečku dodávám.:yes:Bylo to moooc dobré, brzy zopakujeme.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso po čínsku vepřové po čínsku vepřové nudličky po čínsku vepřová játra po čínsku jaterní dieta recepty jaterní dieta jídelníček vepřová kýta po čínsku veprová po čínsku maso po čínsku jak dlouho vydrží naložené maso čína z vepřového nejlepší recept vepřová směs po čínsku vepřová plec po čínsku recepty na jaterní dietu kýta po čínsku vepřové nudličky čína grepová dieta vepřové plátky po čínsku recepty pro jaterní dietu dýně po čínsku

Suroviny: maso vepřové, olej olivový, zelí bílé hlávkové, paprika, pórek, cibule, česnek, semínka dýňová, omáčka sojová, olej olivový, česnek, koření kari, paprika sušená sladká, chilli, pepř mletý

TopRecepty.cz

Vepřové po čínsku (od Davida Kratochvíla)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6XE