Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní asijský kuřecí vývar s tuňákem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 1. 2013 13:00

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 324 kJ / 556 kcal
Bílkoviny118,08 g
Tuky5,24 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 297 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy7,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tonja

11. 9. 2021 09:47

V Asii se nepoužívá olivový olej. V Asii (východní a jihovýchodní) se restuje na pánvi wok při vysoké teplotě, a tu olivový olej nesnese, spálí se.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tikantni vývar recept

Suroviny: prsa kuřecí, voda, cibule, bobkový list, pepř, petrželka, zázvor, chilli paprika čerstvá, pasta chilli, tuňák ve vlastní šťávě

TopRecepty.cz

Pikantní asijský kuřecí vývar s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJj8