Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulgur (hlavní jídlo či příloha)

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

27. 11. 2012 15:07

Suroviny

Porce: 3-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie187 kJ / 45 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,30 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bulgur je k dostání i ve větších supermarketech, např. Tesco. Balík stojí asi 40 kč (na 4 porce je spotřeba cca 1/2 balíku).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 11. 2014 13:53

:-p:-p

ypsilon

23. 1. 2013 14:37

me chutna bulgur moc, prave se hodi ke vsemu, i samotne,

terysha.mathey terysha.mathey

29. 11. 2012 09:03

Neregistrovaný...: Tohle je směšné.

chocolate chocolate

28. 11. 2012 23:36

Neregistrovaný...:Nekecej:-))
Terko super, já dávám:yes:

Neregistrovaný...

28. 11. 2012 23:23

terysha.mathey:
Až ho klepne pepka...

terysha.mathey terysha.mathey

28. 11. 2012 17:53

spagetka::-K

spagetka spagetka

28. 11. 2012 17:48

Jana: FAajn, tak si tam tu prasárnu nedávej a nekomentuj, každý má právo výběru, nikomu nic nevnucuj, tohle já říct o jídle, tak nedostanu dle tvého slovníku nažrat celý den. Jinak přeju hezký večer.

terysha.mathey terysha.mathey

28. 11. 2012 17:43

No to úplně miluju, jak ty nehezké komentáře vždycky píšou neregistrovaní :-D Každý má rád něco jiného, můj manžel miluje maso, nejlépe vepřové a ještě nejlépe bůček či koleno a tak mu ho budu dělat a klidně pořád, když si to bude přát!;-)

Jana

27. 11. 2012 22:58

Bulgur miluji, ale zkazit tak zdravý pokrm takovou prorostlou prasárnou, no fuj :no::-//

aisha

27. 11. 2012 21:54

Bulgur je vyborny..v arabske kuchyni se pridava i k masu, hodne k mletemu masu. Recept se mi libi, jeste jsem nezkousela bulgur pred upravou orestovat na oleji..urcite vyzkousim..:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2012 20:09

:-p:yes::yes:

Petr

27. 11. 2012 20:04

spagetka:
Ne, nezmýlil. 20 let jsem prožil v severní Africe (Maroko, Tunis, Líbye) a nikdy v bulguru maso nebylo. Jenom v cous-couse.

1974andrea 1974andrea

27. 11. 2012 16:57

Bulgur mám také v oblibě, dělala jsem z něj tabouleh a dávám i jako zavářku do polévek, jde používat obdobně jako kuskus.;-) Pěkný recept:yes:

rebeka rebeka

27. 11. 2012 16:48

spagetka::-D:-D:-D:-D chybí mi tu ten vyplazující se smajlík:-8:-D:-D:-D:-D;-)

terysha.mathey terysha.mathey

27. 11. 2012 16:47

:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bulgur recepty výborné recept na bulgur co je to bulgur bulgur jako příloha saláty jako hlavní jídlo bulgur recepty jako příloha bulgur příloha recepty salát z bulguru se žampiony jídla s bulgurem jak uvařit bulgur bulgur porce jídlo s bulgurem bulgr recepty bulgr co to je bulgur co to je bulgur bulgur recept příloha bulgur co to je recept bulgr recept na burgur

Suroviny: bulgur, cibule, žampióny, pórek, rajče cherry, olej, sůl

TopRecepty.cz

Bulgur (hlavní jídlo či příloha)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gM4k