Játra se žampiony na smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 460 kJ / 1 066 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,93 g |
Tuky | 48,77 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 672 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 52,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Už ani nevím, vařím roky...
Já jsem použila kuřecí (jinak dělám jen z vepřových), takže jsem vynechala dušení do měkka. Bohatě stačí osmažit, podlít, zahustit a povařit cca 30 minut.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2012 10:14
28. 11. 2012 10:08
27. 11. 2012 19:08
27. 11. 2012 17:18
27. 11. 2012 16:40
27. 11. 2012 16:26
27. 11. 2012 16:21
27. 11. 2012 16:14
27. 11. 2012 16:10
27. 11. 2012 15:28
moooc povedené, moc
27. 11. 2012 15:19
27. 11. 2012 14:21
27. 11. 2012 14:19
27. 11. 2012 14:15
27. 11. 2012 13:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 2 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 13 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 17 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra se žampiony játra se žampiony vepřová játra na smetaně vepřová játra na žampionech vepřová játra se žampiony a se smetanou játra s žampiony játra na smetaně se zampiony vepřová játra s žampiony králičí játra recept se zampiony játra se žampiony na smetaně játra žampióny na smetaně játra se žampiony a se smetanou vepřový játra na na žampionech vepřové játra se žampiony recept jatra se žampióny na smetaně vepřové játra na smetaně játra se žampiony se smetanou vepřová játra a žampióny jak dlouho povařit játra jatra zampiony smetana
Suroviny: játra vepřová, cibule, sádlo, žampióny, celer, mouka hladká, smetana, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice plnotučná, sůl
Játra se žampiony na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9YMD
18 názorů