Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní smažené býčí žlázy

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 11. 2012 16:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 050 kJ / 729 kcal
Bílkoviny112,00 g
Tuky20,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 815 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy25,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zidane

21. 10. 2013 22:36

Já vám tu do toho nechci kafrat, dámy, ale proč je ten recept v kategorii VEPŘOVÉ maso, když to jsou BÝČÍ žlázy?

Marie64

9. 12. 2012 16:54

Anna Kocikova:No mořské potvory také nemusím.Ty býčí žlázy jsem kdysi viděla v masně,no nebyl to pěkný pohled,tak proto se mi to příčí.Jo takhle řízeček z krkovice nebo pikantní kuřátko to já můžu.

Dana61

28. 11. 2012 11:54

dobroučké :yes::-Du nás je jedly do doby, než zjistili co jedí:-S
kadlíku pravdu díš:-D

rebeka rebeka

25. 11. 2012 21:34

Kadlik::-D:-D:-D:-D

Kadlik

25. 11. 2012 21:30

rihana:
doporučuju nějaké řeznictví!!! U nás se prodávají mražené, kilo za 48 korun. A je to opravdu delikatesa. Jenom škoda, že se po usmažení tak hodně "smrsknou". Asi jako u nás, u chlapů, v ledové vodě...;-)

rihana

25. 11. 2012 18:17

Kde se dají sehnat. Naposledy jsem je jedla jaké dítě. Jen tak na cibulce a byla to mňamka.

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 11. 2012 12:36

nofrona:Zase děláš chutě:-OMám ještě 3kousky v mrazáku;-)ale šetřím si je:-DJá nevím,já jsem namáčela v mléce přes noc jen jednou a rozdíl jsem nepoznala,takže připravuji bez namáčení.A když,tak už zrovna v nějaké marinádě:-)
Ale zpět ke Tvé baště...paráda:-p:yes::yes::-p:-K

Marie64-kdyby jsi dostala na talíři býčí žlázy upravené na X způsobů,věřím,že by jsi nepoznala,co jíš(pokud by Ti to někdo neprozradil)Je to opravdu velice jemné a chutné masíčko:-)Ale vím,že to vážně někteří nemusí;-)Já bych zase asi nepozřela chobotničku:-O:-D

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

25. 11. 2012 10:54

Norfono. Tak to jsi zaperlila. To nemá chybu a já je taky zbožňuji. Jen je málo kdy dostanu. + bodík 12. PŘÍHODA.

Jednou jsem stál ve frontě u řezníka a všichni přede mnou kupovali býčí žlázy a já se třás, aby se na mne dostalo. Pani za mnou se stále ptala manžela CO TO VŠICHNI CHTĚJÍ ? On nic. Pak se naštval a zařval " Bejčí koule" Pani se málem zhroutila, natekla, zčervenala a utekla z mastny. I tak to někdy je !!!

yanull yanull

24. 11. 2012 21:55

Anička a Nofrona jsou specialistky přes býčky a za jejich údy dostávají bodíčky ;-):-p:-K

nofrona

24. 11. 2012 21:09

srettka::yes::-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 11. 2012 20:50

srettka::-)):-D já to čekala, jinak by to nebylo bez Tebe, ono:-D:-))

srettka

24. 11. 2012 20:35

a jééje, vstoupenkyně bejčích eunuchů jsou opět v plné polní:-D už se kastruje, máčí v mléku a konzumuje, pomlaskává, chválí... nu což, proti gustu žádný dišpercát:-))

Bibinka Bibinka

24. 11. 2012 19:47

nofrona: Nofronko, jako řízky je mám nejraději, ale to chilli bych vynechala a dala bych nějaké bylinky-my ostré neradi, ale to je náš problém;-) Máš 8.boda:yes:

nofrona

24. 11. 2012 19:43

rebeka:můj taky;-):-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

24. 11. 2012 18:27

nofrona: už tam jsou;-), ale jsou vynikající, moc nám chutnají, musím se po nich podívat, také jsem dříve říkala: nee, nee, ale teď tu pomlaskávám, mňamka:-p:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené býčí žlázy býčí žlázy býčí žlázy recepty recept na býčí žlázy bejčí koule recepty na býčí žlázy bejci zlazy bejčí žlázy recepty býčí žlázy recept recept na býčí koule byčí žlazy smažene vepřové žlázy recepty býčí žlázy býčí koule recept recepty býčí koule býčí žlázy příprava smažené býčí žlázy recept příprava býčích žláz smažené býčí koule smažené bejčí koule

Suroviny: býčí žláza, mléko, omáčka chilli, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka

TopRecepty.cz

Pikantní smažené býčí žlázy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Kp8