Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí játra po tyrolsku

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 11. 2012 16:10

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie5 619 kJ / 1 343 kcal
Bílkoviny198,62 g
Tuky36,11 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 3,11 g
Sodík 1,26 g
Sůl3,64 g
Sacharidy49,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hemriettas hemriettas

25. 11. 2012 09:16

Veronika.Hrozna:
Samozřejmě :)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 11. 2012 17:31

Jana Remkova:Promiň,až teď jsem si to přečetla ,že chceš krokety! Jsou v tomhle receptu !www.toprecepty.cz/recept/24756-pecena-kyta-z-divocaka-s-horcici/pecene-diviacie-stehno-s-horcicou/:-D

Jumanji

23. 11. 2012 21:09

..Aháááá...tak to jo.;-)

spagetka spagetka

23. 11. 2012 20:56

Jumanji:jinak se taky říká špikovat, pokud na to nemáš extra nástroj, uděláš ostrým tenkým nožem otvor a prostrčíš proužek slaniny ;-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 20:56

Jumanji:Prošpikujeme kus masa slaninou. Znamená to, že do kusu masa uděláme nožem díru zkrz naskz a do té dírky prtáhneme špalíček slaniny;-)

katyvypl

23. 11. 2012 20:55

Jumanji: Že by prošpikovat? ;-):-))

Jumanji

23. 11. 2012 20:53

A co to znamená - protáhneme slaninou ???:-/

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 20:40

Veronika.Hrozna:;-) Určitě;-). A recept by byl na ty krokety???

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 11. 2012 17:38

Jana Remkova:Dělám k tomu kynuté bramborové krokety ! Barevně to hezky ladí! :-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 11. 2012 17:36

Receptík ukládám,zatím tento rok žádné srnčí ,ale tohle se bude hodit! Kdy solíš až nakonec ?:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 16:44

Hmmmm, to bude dobrota! ještě nikdy jsem nejedla srnčí..cokoliv, ale játra miluji:-p Tohle ovšem s knedlíkem! Rýže mi k smetanovým omáčkám nesedí.

hemriettas hemriettas

23. 11. 2012 16:31

medmic:
Ano ,chuť je velmi podobná svíčkové,takže i brusinky a šlehačka :)

medmic

23. 11. 2012 16:21

Tečou mi sliny :-D :yes:
Předpokládám, že jako příloha by se hodil bez problémů i náš klasický knedlík?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: srnčí játra srnčí játra recept srnčí játra recepty recept na srnčí játra recepty na srnčí játra recepty srnčí játra recept srnčí játra srnčí vnitřnosti srnčí recepty játra játra ze srnce játra srnčí recept na srnčí vnitřnosti recepty z srncich jater recepty ze srnčích vnitřností recepty z srnčího játra recept ze srnčích jater srnčí játra srnčí játra s rýží srnčí vnitřnosti recept vnitřnosti ze srnce

Suroviny: játra, smetana na vaření, mrkev, petržel, celer, máslo, vývar masový, pepř celý, pepř mletý, koření nové koření, tymián, bobkový list, slanina, mléko

TopRecepty.cz

Srnčí játra po tyrolsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GWJJ