Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 11. 2012 14:16

Suroviny

Porce: 4 špízy

Nutriční hodnoty

Energie2 592 kJ / 620 kcal
Bílkoviny64,20 g
Tuky13,63 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,64 g
Sacharidy25,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

22. 11. 2012 14:31

Jé - jako špíz:-p to jsem netušila, tím spíš:yes: a ukládám

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 14:28

Jana Remkova:Já použila hřbet z koloucha Jani, kančí závoz snad teprve bude;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2012 14:27

No, právě z té zvěřiny to musí být dobrůtka. Jenže kde vzít panenku z kance?:-D U nás nic takového není. Snad kolem svátků nějaká divočina bude, ale panenka..o tom pochybuji. Máš to za plusa!:-):yes:

1974andrea 1974andrea

22. 11. 2012 14:26

Díky Evi;-)

eva hubova eva hubova

22. 11. 2012 14:26

Vypadá to dobře:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brusinková omáčka recepty špíz z divočáka zvěřinové recepty špízy s omáčkou špízy z divočáka brusinková omáčka odblaneni masa srnčí špízy porcování kance brusinková omáčka recept zvěřinové recepty z kančího masa špíz z kančího masa porcování zvěřiny divocak odblanění kance kančí špíz odblanění králíka srnčí kýta porcování srnčí špíz odblanění zvěřiny jak porcovat kance

Suroviny: hřbet srnčí, žampióny, cibule červená, sůl, víno červené, olej, tymián čerstvý, jalovec, brusinky, omáčka sojová, víno červené, pomeranče

TopRecepty.cz

Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lEyj