Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dýňové pyré k masu, na topinky a pod.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 11. 2012 12:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 846 kJ / 680 kcal
Bílkoviny75,50 g
Tuky24,33 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,00 g
Sacharidy33,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Používame ako prílohu napr. k mäsu alebo rybe, príp. ako pomazánku na topinky.

Vhodnejšie je použiť cesnak pečený - celú hlavičku zabalenú v alobale pečieme cca 40 minút. Zo šupiek vytláčame upečený obsah. Chuťovo je to oveľa vyšší level.

Mám rada túto tekvicu, experimentujem s ňou v kuchyni rada.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 11. 2012 16:16

Líbí;-)i s parádní fotkou:-p:yes::-K

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 22:05

ivulinka::-K

ivulinka ivulinka

21. 11. 2012 22:04

:yes::yes::yes::-p:-K:-K:-K

1974andrea 1974andrea

21. 11. 2012 15:21

Tanicka:Tady mají dýně na kusy 29.90Kč, alespoň jsem je viděla v Albertu

Ivana79 Ivana79

21. 11. 2012 14:44

Super:yes:ďalší zaujímavý recept na tekvicu:-p

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 14:40

Tanicka:ja kupujem tie "dlhokrké" (ale nie na Slovensku, na SK sú značne drahšie). V tom krku žiadne semienka nie sú - vidíš na obrázku to koliesko - je bez semienok. A ja po upečení to šrotujem aj so šupkou, nevadí mi.:-D

chocolate chocolate

21. 11. 2012 14:39

magdalenka::-8..že mě to nenapadlo, já ji zrovna nedávno viděla SK, tak to bylo myšleno jako reakce na Tanicku.

Jitkas

21. 11. 2012 14:38

Delam skoro stejne, krome cesneku pridam trochu rozmarynu. Pecu ale v MV na Crisp asi 18 min.V polovine otocim. Pred pecenim dyni oloupu a nakrajim na vetsi kusy, posolim a zastriknu olivym olejem. Velka dobrota.

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 14:38

chocolate:mrkni a hádaj, kto to sem pridal?http://www.toprecepty.cz/recept/6841-falesna-slepi...

chocolate chocolate

21. 11. 2012 14:32

Magduško, koukám, že nejen medvěd a mangold:-).
Mohla bys psát tematické kuchařky:yes:.
btw-z odpadu se prý dá uvařit polévka ala hovězí http://www.toprecepty.sk/recept/2187-falosny-hov%C....

tejaja tejaja

21. 11. 2012 14:28

Magduška, poznám a potvrdzujem, že recept je výborný, všetkým doporučujem nebáť sa dyne a vyskúšať :yes:;-)

tejaja tejaja

21. 11. 2012 14:26

Tanicka: Tánička, polovičku nevyhodíš. Je pravda, že dyňa má vnútri semená, ale okrem semien je už zrelá dyňa vlastne dutá. Takže dáš preč len šupku. A aj keď ju rozrežeš, neolúpaná ti v chlade vydrží aj týždeň. Urobíš z nej veľa rôznych jedál.;-)

maris maris

21. 11. 2012 14:02

Nemůžu se rozhodnout, jestli se mi líbí víc recept nebo fotka, obojí je krásné:-):yes::yes:+6

Tanicka Tanicka

21. 11. 2012 13:56

Tady se prodává většinou kilo za 29, 39, i 49 :) - tzn. kolikrát by ta jedna dýně vyšla na 120 Kč, což mi přijde hrozné, na to, že se půlka vyhodí :/

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 13:53

Tanicka: neviem, čo je u vás levné, neviem posúdiť - ja kupujem u nás za cca 60 centov za kilo.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dýňové pyré k masu dýňové pyré jako příloha dýňová pomazánka na topinky směs na topinky z dyne dýňový krém k masu pyré k masu dýně na topinky dýňové pyré dynová přiloha k masu pomazanka z dynoveho pyre co uvařit z dýňového pyré dýnový k dýně směs na topinky dyňové pyré příloha dýňové pyré z pečené z dýně pecene dýňové pyré pečené dýňové pyré jako příloha dýně pod maso dýně hokaido jako příloha na topinky priloha z dyne jako pomazanka k masu

Suroviny: dýně, sýr tavený, sůl, pepř, česnek, ořech muškátový, chilli

TopRecepty.cz

Dýňové pyré k masu, na topinky a pod.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZrKQ