Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žralok na prudko s bramborovou kaší

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

20. 11. 2012 02:10

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

16. 1. 2022 15:00

casino: Pokiaľ nemáte na obale nič o mrazení napísané, tak ryba bola určite mrazená na pevnine, a je teda potenciálnym rizikom. :-D Ryby mrazené na mori to na obale majú vždy napísané. ;-)

casino casino

16. 1. 2022 14:05

:-K
tejaja:
Díky za radu (a nemyslím to ironicky):-)
Nasadil jsem si všechny brýle a ani přes lupu jsem se na kilovém balení nedobral místa zamražení.
Snad by se dalo usuzovat z toho, že treska byla ulovena v Beringově moři, ale čertví kde ji glazovali vodou a mrazili :-8

tejaja tejaja

16. 1. 2022 13:31

casino: Pokiaľ kupujete akékoľvek mrazené ryby, kupujte tie, ktoré sú mrazené na lodi. Tie nie sú dopované vodou. Je to na obale napísané, že ryba bola mrazená na mori. ;-)

Dajda Dajda

16. 1. 2022 12:55

hospodyne: To je super, ale bohužel v paneláku nepraktikovatelné! ;-)

hospodyne

16. 1. 2022 12:40

:-KDajda: také to tak máme. Navíc u nás stále existuje " šátečkové hospodářství" : přinesl jsem ti štiku a potřebuji kýbl brambor:-D:-D

Dajda Dajda

16. 1. 2022 11:34

casino: Doporučuji čerstvé ryby z Lidlu, pokud ho máte někde po ruce. Zmrazené už prakticky nedělám, rozmazlila jsem se čerstvými. V Lidlu jsou zatavené, takže nějakou dobu vydrží. Top je pro mě duhový (lososový) pstruh - chutí podoben lososu, ale méně tučný. :-K

casino casino

16. 1. 2022 11:14

Dajda:
Před časem na mě felčaři udělali bububu8-( tak se programově cpu mořskými rybami...
Začal jsem nešťastně MRAŽENÝM tuňákem;-( Skončil neslavně, ale u nás se nevyhodí ani ň - psovi chutnalo;-)
Dále mražená treska (či čo to bolo), ta se dala jenom vařit, páč to bylo samá voda :no: z části byla rybí polévka :yes: a z části rybí salát alá krab byl OK:yes:
Včéééra byl čerstvý pstruh (sladkovodní:-8 jen sůl + kmín na másle. Podařil se, nepřepekl jsem ho :yes::yes:
Včéééra večer mi doručili 500g chlazeného pangasia, tak bude dnes pomoučený a ovoněný česnekem... a zítra asi jen tak s kmínem...
***
OT
No, hodnotit někoho podle nicku je zavádějící a může být i zavánějící, že :-)

Dajda Dajda

16. 1. 2022 08:12

casino: Teď je to to velká móda kritizovat používání podravky a podobných dochucovadel. Fakt je, že člověk by to s nimi neměl přehánět, ale heslo všeho s mírou platí prakticky pro všechno. Na druhé straně před těmi deseti roky, kdy sem byl recept vložen, to nervalo žíly téměř nikomu.

elenaCZ: A proč se nemá na ryby dávat koření? :-O Ve Středomoří by Vám žraloka okořenili přinejmenším rozmarýnem a česnekem. A podravku v tomto receptu na rybu nikdo nedává, autorka připouští jen trošku vegety v zelenině, měla byste si ho přečíst pozorněji!

Víte, nick elena, který jste si zvolila, je velmi noblesní, ale k Vám se nehodí - výrazy, které používáte, svědčí o naprostém opaku. Přijde Vám normální přihlásit se na kuchařský web, vybrat si pár receptů a snažit se je shodit? Neshazujete spíše sama sebe? Ostatně taky bych se zeptala, jakou specialitou se kromě kousavých komentářů pochlubíte Vy sama?

P.S. Plněné pomeranče umím a do buřtguláše dávám mléko.:-D

casino casino

15. 1. 2022 20:52

elenaCZ:
No, pokud Podravka JE hnus, pak já jsem hnusák :-D ale žíly mi to nerve ;-)
Edit
Žraloka mám nejraději narychlo, jen přiměřeně osoleného, nepatrně opepřeného a kmín mi také nevadí...:yes:

elenaCZ

15. 1. 2022 19:38

MoniqueLaMutti: ten steak má zůstat přírodní co nejvíc, ne pokydanej kořením, Podravkou atd...

elenaCZ

15. 1. 2022 19:38

MoniqueLaMutti: Se snad může vyjádřit každý a ne jen ti, co sem dávají plněný pomeranče a dávají smetanu do buřtguláše atd. ne??
Ano dávat někam Podravku JE hnus, to má paní pravdu.

MoniqueLaMutti MoniqueLaMutti

24. 8. 2014 17:08

Kajča: no hlavně že Vy máte madam "registrovaná" hodně receptů, na které bychom se mohli podívat :-) radši ne, že? :-))

Kajča

17. 6. 2013 19:38

Hlavně toto je šplichta největšího kalibru, to teda tleskám slečno chytrá :-)):-)):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept žralok recept na přípravu žraloka žralok na másle příprava žraloka recept připrava žraloka recept na žraloka žralok recept recepty ze žraloka žralok příprava mrazeny zralok žralok mražený recept žralok na kmine pečený žralok recepty žralok žralok s bramborem recepty žralok vanočni žralok recepty žralok na talíři recepty na přípravu žraloka ryba na prudko

Suroviny: filet ze žraloka, koření na ryby, máslo, kmín celý, mouka hladká, brambory, mléko, sůl, hrášek mražený, kukuřice mražená, citron

TopRecepty.cz

Žralok na prudko s bramborovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AKL9